2777
2789

بچت به دنیا بیار.با پول های شوهرت عشق وحال کن..طلاق بگیری فکر کردی مرد درست حسابی پیدا میشه؟؟نه جانم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودش نمیذاره درس بخونم کلی ازش خاستم نه خودش میذاره نه مامانش

به مامانش چه ربطی داره عجباااا ...اوکی نمیزارن درس بخونی سر خودت رو با هم هنر گرم کن .سریع فکر طلاق نباش ..مشکل تو فقط تایم کارکردنشه ؟

خودشم آدم درستی نیست آخه

الان تاپیک های همه را بخونی هیشکی شوهرش کامل نیست.یکی بچه ننه اس.یکی بی عرضه اس..یکی معتاده و...‌بچه را بگو ببین چی میگه..من جات باشم به دنیا میارمش وبا پول های همسرم خودم وبچم غرق خوشی میشیم..فقط بیکار نگرد..اگه نذاشت بری دانشگاه برو زبان چند تا کشور را یاد بگیر یا یه هنری مث عکاسی چیزی

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

چند سالته 

تاپیک های اینجا را بخوان ببین واسه چی طلاق می گیرن

برای اعتیاد کتک کاری خیانت حتی واسه خرجی ندادن هم طلاق نمیگیرن 

شماهم در کنار همسرت سعی کن از نظر تحصیلی و شغلی رشد کنی

عزیزم کادر درمان دیگه همینه وقت واسه خودشم نداره چه برسه به یکی دیگه من خودم به شخصه مجرد بودم و خواستگار کادر درمان برام بیاد فرقی نمیکنه مرتبش در چه حد باشه ، پرستار ، دکتر ، پرفسور قبول نمیکنم چون بالاتر توضیح دادم وقت سر خاروندن ندارن دست خودشونم نیست شغلشون ایجاب میکنه اینجوری باشن اگر اخلاق بدی نداره مثل معتاد باشه ، زن باز باشه ، دست بزن داشته باشه بمون زندگیت رو بکن تو قبل از زندگی مشترک بایستی همه چیز رو بسنجی دیگه چه دونسته یا ندونسته شرایطش رو‌پذیرفتی و ازدواج کردی پس به طلاق گرفتن فکر نکن شما زن و شوهرین بشین باهاش حرف بزن بهش بگو تو که شبانه روزی سر کاری منم واقعا اذیتم حالم روحیم خوب نیست واسه اینکه حالم بهتر بشه باید به یه کاری سرگرم بشم از باشگاه گرفته ، کلاس هنری ، یا شاغل شدن ، ادامه تحصیل بهش بگو خسته م ازبس تنهایی و بی هدف نگاه در و دیوار این خونه کردم دیگه کم اوردم همونطور که تو انتظار داری من درکت کنم لطفا تو هم منو درک کن دارم کم میارم مطمئن باش با زبون خوب و خواهش کردن باهاش حرف بزنی نه از زبون زور و پر مدعایی به حرفات گوش میده چون اکثر مردا اینجورن احساس کنن زنشون انگاری داره با زبون دستور دادن باهاشون حرف میزنه گارد شدید میگیرن

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲