2777
2789
عنوان

من نمیخوام قوی و مستقل باشم

178 بازدید | 13 پست

من میخوام به یکی تکیه کنم 

میخاثم یکی پناهم باشه

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قوی و مستقل بودن خیلی سخته،درشو باز نکردن مجبور کنن وارد شی،مال ادمای سخت کوشه

نمیخواد نگران باشی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
قوی و مستقل بودن خیلی سخته،درشو باز نکردن مجبور کنن وارد شی،مال ادمای سخت کوشهنمیخواد نگران باشی

من سعیمو میگنم باشم 

با کار کردن درس خوندن با مبارزه با مشکلات سخت ولی خسته شدم 

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

من سعیمو میگنم باشم با کار کردن درس خوندن با مبارزه با مشکلات سخت ولی خسته شدم

شاید منظورت رفع تنهایی و داشتن آرامشه که حق داری وجود همدم لازمه 

در حد تنها نبودن ولی بازم باید رازداری و واقعا نمیشه درباره ی بحث مادی روش حساب کرد یهو پشتو خالی می‌کنه یهو خیانت 

کاربری دست دو نفره

خواستی قوی نباش

اما شاد زندگی کن

تکیه دادن به کسی فقط خودت کوچک شدی بااراده باش قوی بودن درکنار شاد بودن زیباست

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
بیشتر ببینید