2777
2789
عنوان

از خانواده چقدر عیدی میگیرید

132 بازدید | 16 پست

من خاله هام نفری 500 میدن داییم 700 بابابزرگم هم 1 تومن این پول رو وقتی میان خونمون جاعیدی میارن برای من حتی برای آبجیم هم نمیارن بقیه نوه ها که بماند خونشون هم میرم نفری 100 میدن طرف شما چقدر میدن 

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ۱۰۰ دیگه خیلی کمه یه بسته پفک نمیشه باهاش خرید

به جامعه هم باید نگاه کرد چقدر بدن فقط یه نفر نیست که خانواده شوهر هم هست بچه های اون چقدر باید بدن 

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••
من فقط بابام و عموم عیدی میدن برام اونم چهارشنبه سوری میفرستن

شما هم جاعیدی دارید ؟؟

هیچی کلارسم عیدی دادن نداریم.خیلی بشه برابچه کوچلوهاگیره سری یاتل یادستبندمیگیریم وخلاص.

پس براتون جاعیدی نمیارن

300 میدن

اونموقع که تک بودم 500 میدادن

ولی الان داداشمم هست دیگه دو نفریم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
300 میدناونموقع که تک بودم 500 میدادنولی الان داداشمم هست دیگه دو نفریم

من به آبجیم جا عیدی نمیدن