سلام دلم خیلی براش میسوزه ۳۳ سالشه
دانشجوی دکتری امسال قبول شده بچه آخر ظاهرش معمولی قدش ۱۵۸ خودش یه شغل خیلی خیلی تاپ داره شاید ماهی ۶۰ - ۷۰ تومن در بیاره ماشین داره یه واحد آپارتمان ۷۰ متری پدرش خدا بیامرز براش گذاشته
پدرش قبلا رییس گمرک بوده فوت شده وضعیت مالیشون هم خوبه
۳ تا برادراش و شوهر خواهرش همه گمرک مشغول هستن و خیلی خانواده خوبی دارن
خالم هم کارمند اموزش پرورش بوده
جالبه دختر خاله بزرگم که خواهرشه خانه دار بود ۱۸ سالش بود ازدواج کرد و بعد از ازدواج درس خوند کارمند شد
بدتر از همه اینکه خواهر زاده اش متولد ۸۰ پارسال عروس شد الانم برادرزادش که متولد ۸۳ قراره عید فطر نامزد کنه
خیلی دلم میسوزه براش خواستگار داره ولی همه درب و داغون یکی نیست به درصد بهش بخوره مثلا راننده تریلی، کارمند شرکتی، دامپزشک بیکار، مهندس بیکار، راننده اسنپ ببخشید توهین نشه همه این مشاغل ارزشمندن ولی توی خانوادهشون و با سطح خودش خیلی بده یعنی بدبخت از خجالت رد میکنه در جا یک خواستگار اومد ارشد حقوق داشت گفت ازمون وکالت دادم و فلان دو ماه اومد و رفت بعد فهمیدیم فروشنده است یکی اومد باز همه چیزش خوب بود لعنتی ۲ بار طلاق گرفته بود قایم کرده بود ازش
یه معلم اومد ظاهرش خوب بود اخلاق نداشت و پررو بود به دختر خالم گفته بود باید بیای بالای خونه مادرم خونت هم به نام من باشه باید پولمون با هم باشه حساب جدا نداشته باشیم یعنی عملا فقط برای پول اومد که اونم رد کرد خیلی فاجعه بود اخلاقش
قبل عید یه خواستگار خوب داشت همه چیزش عالی بود دو بار اومدن خونشون برای آشنایی یهو گذاشتن رفتن کلا
یعنی همه مورد دارن
خیلی ناراحته همش توی فکر یعنی میگه فقط یه لیسانس یا فوق لیسانس باشه و کارمند باشه سالم باشه منکه توقعی ندارم خودم همهچی دارم یعنی یه دونه آدم پیدا نمیشه