2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 51 پست

بچه ها ۴ تا النگو فقط میشه ۱۰۰ تومان در مقابل بقیه هزینه های عروسی چیزی نیست که . چرا اینقدر بزرگش میکنید . عروس دلش طلا خواسته با همسرش گفته و باید همسرش رو قانع کنه که براش بخره . بجاش شب عروسی چندتا مهمون کمتر دعوت کنه . هزینه اش اکی میشه .

فقط میگم هیچوقت شان خودتو پایین نیار اگه نتونه واسه مهم ترین ادم زندگیش خرج کنه ازدواج کردنش برا چیه ۴ تا النگو چیه مگه

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم

هرکی یه نظری داره یکی میگه مقصری یکی میگه نه

ولی از نظر من شما باید با شرایط خودتو تنظیم کنی 

نامزدتو درک کن توی این اوضاع میتونی دوتا النگو طلا و دوتا النگو نقره بگیری 

چون با توجه به حرف شما نظر فامیل مهمه 

ولی درباره حرف نامزدت باید باهاش صحبت کنی بگی این موضوع ها که امتحان کردنی نی تو اگر میخواستی منو امتحان کنی بخاطر این مسائل ، باید خیلی قبل تر توی اون وقتی که دوست بودی میکردی 😐😐

البته عروسی که میگم زنداییمه که ما عادت داریم میگیم عروس ماست 😅 سلامت باشید عزیز دلم ❤️

بازم عروستون حساب میشه دیگه عزیزم 😄🩷🩷 خوشبخت بشن

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

این مسخره بازیا چیه خواستم امتحانت کنم

وقعا دیگه کی از این حرفا میزنه

تو وقتی میبنی شرایطتشو داره که بخره چرا باید کوتاه بیای

هر وقت اون تو سخت ترین شرایط کنارت بود باید بیاد همچین کارایی بکنه نه الان که هنوز ازدواجم نکردین

مگه فیلم هندیه اون بگه نمیگیرم چیزی برات شماعم بگی وااای عزیزم من عاشق همین غرورتم که از بابات چیزی نمیگیری

نقره هیچی اصلا من با استیل رنگ ثابت میام خونت !!!!!!!