2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 51 پست

به نظرم وقتی که دید بعضی از خانم‌ها اینه که وقتی نداری زن نگیر 

دختر خانم‌های عزیز اینقدر نیاین بگین که چرا پسر پیدا نمی‌شه 

چرا یه جوری حرف می‌زنیم که انگار که جنسیت برتریم 

چه زن چه مرد باید شرایط همدیگرو درک کنن

الان با این شرایط که واقعاً طلا گرون هست و یکی از دوستای عزیزمون حساب کرده بود ۴ تا النگو میشه ۹۶ میلیون 

بعد پسر بیچاره باید خرج تالار و نمی‌دونم چی و چی و چیو بده 

خونه و ماشین هم داشته باشه 

به نظرم یه خورده با همدیگه مهربون‌تر باشیم 

اگر فهمیدیم که طرف مقابلتون انسان باعرضه با تفکر و دوراندیشی هست به نظرم واسه این چیزای کوچیک دلخوری پیش نیارین و طرف رو از دست ندین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اصلا کسی که پول 4تا النگو نداره چه جوری میخواد هزبنه زندگی بده

اهان یادم میمونه 

با چهارتا النگو پدر خیلیا در میاد 

مثل اینکه خیلی تو رفاهی قشنگم از قیمت طلا خبر نداری 

همین چهارتا النگو میشه صد میلیون 

میشه با نصف اینم یه زندگی معمولی رو چرخوند 

توقعت خیلی بالاس

به خاطر این دیدگاهاس خیلیا مجرد موندن

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
نه اصلا کسی که پول 4تا النگو نداره چه جوری میخواد هزبنه زندگی بده

مگه فقط این چهار تا النگو‌ هیچی دیگه نمیخوان 

زنو شوهر  بایدهمدیگه رو درک  کنن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
پدرش پولداره اما ازش کمک نمیگیره منم از این زورم میاد

لابد می‌خواد زندگیشو خودش بسازه نه پدرش 

یکی از دلایلی که خیلی از خواستگارام رو رد میکردم این بود که خودشون از خودشون چیزی نداشتند همش از پدرشون بود

مگه فقط این چهار تا النگو‌ هیچی دیگه نمیخوان زنو شوهر بایدهمدیگه رو درک کنن

چه توقعا داری خواهر 

ندیدی کامنتارو 

قشنگ میخوان شوهرو از وسط جر بدن بعد بگن شوهرمون مارو نفهمید

من طرفداری نمیکنما اما واقعا باید یه خرده انصاف باشه 

طلابگیر اما نه اینقدر

اگه پول داشت بله باید بگیره اما اگه نداشت باید خودشو بکشه ؟

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
پدرش پولداره اما ازش کمک نمیگیره منم از این زورم میاد

اگه تو دنبال زرق و برقی  سطح توقعات بالاست بهتر قبل از اینکه برین یه سقف رک حرفاتو بش بزنی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بخدا یه سریا یه حرفایی میزن برای پولدارشم قفله چهارتا تیکه النگو صد میلیون ناقابل

حالا ما خودمون برای عروس جدید طلای سنگین گرفتیم چون توانایی مالیشو داشتیم 

ولی موقع انتخاب دیدیم دست گذاشت رو یه سرویس ظریف و زیبا 

چون خودشم از خانواده متمولیه واقعا چشم و دل سیریش رو با این کارش نشون داد 

ما هم یه سرویس بزرگ برای سر عقد گرفتیم اونی که خودش پسندیده بود هم گرفتیم به عنوان هدیه

خیلیم بهش احترام میذاریم و دوسش داریم چون اصالت خودشو تو دوران آشنایی نشون داد 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
حالا ما خودمون برای عروس جدید طلای سنگین گرفتیم چون توانایی مالیشو داشتیم ولی موقع انتخاب دیدیم دست ...

به به باریکلا 

چشم و دل سیری واقعا گزینه خوبیه

یه سریا نداشته هاشونو میخوان تو خونه شوهر داشته باشن و این کار واقعا عقده ی بازیه 

انشالله خدا حفظ کنه عروس با شعور و باشخصیت شمارو

بیشتر ببینید
به به باریکلا چشم و دل سیری واقعا گزینه خوبیهیه سریا نداشته هاشونو میخوان تو خونه شوهر داشته باشن و ...

البته عروسی که میگم زنداییمه که ما عادت داریم میگیم عروس ماست 😅 

سلامت باشید عزیز دلم ❤️

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم