2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده

560 بازدید | 51 پست

من و نامزدم یک سال با هم دوست بودیم و  خیلی همو دوست داریم

امروز بحث سر طلا گرفتن و اینا شد که باید چنتا النگو بگیریم ایشون گفت من نمیتونم بخرم توانشو ندارم گفتم چرا از بابات کمک نمی‌گیری ؟گفت نمی‌خوام کمک بگیرم . گفتم ولی من می‌خوام حالا نمیگم هشت تا النگو اما چهار تا رو می‌خوام ایشون گفت نمیتونم و فلان من گفتم می‌خوام حتما چجوری برم جلوی فامیل آبروم می‌ره و اینا ..

بعد برگشت گفت که من میخواستم برات بگیرم اما میخواستم امتحانت کنم که چقد باهام می مونی و تو چه شرایطی پشتمی که ناامیدم کردی من انقد روی تو حساب باز کرده بودم که فک میکردم با سرویس نقره هم با من ازدواج می‌کنی 

الان نمی‌دونم واقعا مقصر منم ؟

تواین شرایط طلا ۴ تا النگو میخواستی بدبختا رو امون بدید بهشون 

وقتی میام نی نی سایت کاربر ها منو یاده ان شرلی میندازن تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه 

بگو حالا امتحانات بمونه برای بعدا 

کسی هم‌که میخواد امتحان بگیره اول درس میده

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

نه تروخدا ازاول اینطوری بارش نیار یجاهایی خیلی خوبه طرف مقابلتو درک‌کنی با بچه بازی گند نزنی به زندگیت اگه واقعا نداره بیخیال شو ولی اگه نمیخواد بخره دیگه حداقلش نزار خودشو قربانی هم‌جلوه بده

میدونی طلا گرمی چنده الان ؟ 

چه خبره از الان میبریش تو فشار عزیز من

پس فردا تو زندگی باید تیکه پاره هاشو شبا بدوزی 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
الان واقعا ۴ تا النگوهر کدوم ۳ گرم حداقل ۹۶ تومن فقط باید پول النگو بده

خب اره وضع اقتصادی خیلی بد بخاطر همینم ازدواج نمیکنند یا اگه ازدواج میکنند باید هزینشو داشته باشند وگرنه که ازدواج نکنند

4تا النگو چیز خاصیه😒😒😒

🧐🧐🫤🫤🫤🫤 چیز خاصی نیس عزیزم ؟ 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید