2777
2789
عنوان

باردارم کلی چیز ویار کردم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 84 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فک کن نون پنیر بخورم ب عشق خورش کرفس🥲😅

😂😂😂😂😂

من مجردم 

قبلا یه بار نصفه شب شدیددددد هوس اسنک و پیتزا و اینا کردم

هیچکدوم از موادشو ‌نداشتم

نون لواش داشتیم و پنیر پیتزا

رو همون‌ نون لواش پنیرپیتزا زدم گذاشتم تو اسنک ساز

😂😂😐😂 کارم خیلی عجیب بود ولی اروم شدم

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
بچها شمام نصف شب گشنتون میشه؟ من از دیشب توی خواب هی دارم ضعف میکنم و تهوع میگیرم

بارداری؟

من خیلی گشنم میش گاهی خواب غذا میبینم اینقد گشنه میخوابم

بارداری؟من خیلی گشنم میش گاهی خواب غذا میبینم اینقد گشنه میخوابم

اره باردارم🥲 

وای عزیزم یچی بذار بالا سرت ضعف کردی بخور 

وای من از دیشب اینجوری شدم هی ضعف 😂🥺

خدایا میشه  صلاح بدونی و بذاری منم مامان شم🥺
😂😂😂😂😂من مجردم قبلا یه بار نصفه شب شدیددددد هوس اسنک و پیتزا و اینا کردمهیچکدوم از موادشو ‌نداشت ...

وای لعنتی وقتی دلت یه چی بخاد نصف شب حاضری پاشی همون لحظه درست کنه 

من یه بار پاشدم کیک درست کردم کیکم کدخراب شد هیچ نزدیک بود خودمونو ب کشتن بدم شیلنگ گاز پشت توستر سوراخ شده بود از شدت حرارت😅

اره باردارم🥲 وای عزیزم یچی بذار بالا سرت ضعف کردی بخور وای من از دیشب اینجوری شدم هی ضعف 😂🥺

هیچی دوس ندارم بخورم از همه چی بدم اومده 

چند هفته ای

وای لعنتی وقتی دلت یه چی بخاد نصف شب حاضری پاشی همون لحظه درست کنه من یه بار پاشدم کیک درست کردم کیک ...

اوه اوه 😂😂😂

پس بگیر بخواب ارزششو‌ نداره 😂

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
هیچی دوس ندارم بخورم از همه چی بدم اومده چند هفته ای

اره ولی ضعف کنی مجبوری یه چی بذاری دهنت که دیگه بالا نیاری من دوماهم عزیزم

خدایا میشه  صلاح بدونی و بذاری منم مامان شم🥺