همدردی؟؟؟؟مادری ک حتی فک قتل بچه ای ک زاییده میاد ت ذهنش بهتره خودشو بکشه🚶♀️🤝چرا زایید پ؟
عصبیه یه چیزی گفت. خواسته ی قلبیش نیست قطعا. بعضی بچه ها ادم رو به مرز جنون میرسونن. من خودم یکیشون رو دارم😅قل پسرم...بیش فعاله. خداروشکر الان دارو میخوره اروم تر شده. ببین من نماد صبر توخانواده بودم. کارم به جایی رسید از دست پسرم ،میخواستم خودمو از بالکن پرت کنم پایین. ۳تاشون میفتادن به جون هم،دِ بزن!! نمیدونستم کدوم رو جدا کنم!! پسرم میرفت سیم برقو قطع میکرد برقش میگرفت،دخترم خودشو از اپن پرت میکرد پایین،اون دخترم اویزونه تی وی میشد و و .
تصور کن خودم دست تنها، روزی یک ربع خوابم بود. شوهرم سرکار. شهر غریب. ادم به جنون میرسه گاهی
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
فقط این عن 💩 هایی که میان توهین میکنن که چرا زاییدی چرا و چرا
خب زنیکه های بی عقل ضعیفه مگه الان شما به تمام زوایایه زندگیه مسخرتون احاطه دارید که چرت و پرت میگین
طرف داره میگه از بچه هاش خسته اس اذیت میکنن اگه عرضه ی راهکار دادن ندارید یا شعورتون نمیکشه حداقل گه نخورید
اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم...
این مادری که آلان داره میگه میخوام بچمو بکشم ،اگه خدای نکرده خار تو دست بچش بره میزنه زیر گریه ،الان فقط خستس،
و کم آورده، مادرا هم آدم هستن و گاهی از این همه حجم کار و مسولیت و...خسته میشند ....،
یه شب که راحت بخوابه یادش میره و فردا صبح اولین چیزی که به ذهنش میرسه صبحانه خوشمزه برا بچه هاشه
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...