2777
2789
عنوان

دوست دارم بچه هامو با دستای خودم بکشممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3453 بازدید | 108 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم عزیزم توان نداشتم واسه دوتا...اما دیگه شد و مادر دوتا بچه شدم...هم همسن و سالای من تفریح و ارا ...

آفرین درود بهت مادر شدن خیلی قشنگهه فقط باید بپذیریش انشالله بهترینا نصیب خودت و بچه های گلت بشه عزیزم

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
عزیزم من هم 23سالمه دخترم 4و پسرم 5..من خم مجبوری بچه دارشدم ...اما دارم وظیفه خودم ب خوبی انجام مید ...

خب صبرآدما مثل هم نیست شرایط زندگی و اعصاب همه هم گثل هم نیست من حرفم اینه نباید قضاوت کرد کسی رو

بعضی بچع ها بچه های خوبین اذیت نمیکنن ولی بعضیام واقعا اذیت میکنن بچه های بیش فعال هم که خیلی زیاد شدت

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
همدردی؟؟؟؟مادری ک حتی فک قتل بچه ای ک زاییده میاد ت ذهنش بهتره خودشو بکشه🚶‍♀️🤝چرا زایید پ؟

عصبیه یه چیزی گفت. خواسته ی قلبیش نیست قطعا. بعضی بچه ها ادم رو به مرز جنون میرسونن. من خودم یکیشون رو دارم😅قل پسرم...بیش فعاله. خداروشکر الان دارو میخوره اروم تر شده. ببین من نماد صبر توخانواده بودم. کارم به جایی رسید از دست پسرم ،میخواستم خودمو از بالکن پرت کنم پایین. ۳تاشون میفتادن به جون هم،دِ بزن!! نمیدونستم کدوم رو جدا کنم!! پسرم میرفت سیم برقو قطع میکرد برقش میگرفت،دخترم  خودشو از اپن پرت میکرد پایین،اون دخترم اویزونه تی وی میشد و و .

تصور کن خودم دست تنها، روزی یک ربع خوابم بود. شوهرم سرکار. شهر غریب. ادم به جنون میرسه گاهی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
فقط همدردی میخواد.همین

همدردی یعنی مامانا دخترا خانوما من خسته هستم 

راهکارتون برای بچه ای که لجبازی میکنه چیه؟ 

به نظر شما علت رفتار بچه چی میتونه باشه که پرخاشگر شده؟ 

نه اینکه صراحتا بنویسه ازشون متنفرم و بیزارم و میخوام بکشمشون 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

فقط این عن 💩 هایی که میان توهین میکنن که چرا زاییدی چرا و چرا

خب زنیکه های بی عقل ضعیفه مگه الان شما به تمام زوایایه زندگیه مسخرتون احاطه دارید که چرت و پرت میگین

طرف داره میگه از بچه هاش خسته اس اذیت میکنن اگه عرضه ی راهکار دادن ندارید یا شعورتون نمیکشه حداقل گه نخورید 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید

این مادری که آلان داره میگه میخوام بچمو بکشم ،اگه خدای نکرده خار تو دست بچش بره میزنه زیر گریه ،الان فقط خستس،

و کم آورده، مادرا هم آدم هستن و گاهی از این همه حجم کار و مسولیت و...خسته میشند ....،

یه شب که راحت بخوابه یادش میره و فردا صبح اولین چیزی که به ذهنش میرسه صبحانه خوشمزه برا بچه هاشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
بیشتر ببینید