2777
2789

آدم دست و دلش سرد میشه

مثلا یه گناهی میکنیم هرررچی 

میگن ۴۰ روز نماز و روزتون قبول نمیشه

پس چرا بخونیم؟؟؟ چطور روزه بگیریم؟

واقعا بعضی گناها حق الناس نیس ضربه به خوده و لازمهههه بعضیاش کم باشه ولی

لطفا نپرسید چه گناهی سوالم رو جواب بدید

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شرب الخمر حرام خوانده شده .

و مغایرت داره با نماز و روزه و انسان باید بین این دوتا خودش انتخاب کنه ..‌یا تسلیم نفسش بشه یا انجام نده‌‌.

نمیشه هم نماز هم شرب الخمر یکیش رو باید سرلوحه قرار بدی 

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

نمازشو باید بخونه

اگر نماز نخونه گناه ترک نمازم ثبت میشه براش

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
بیشتر ببینید
نوشتی لازمههه.چرا گناه باید لازم باشه؟؟؟

ایتجا نمیشه گفت کدوم گناه

مش. روب نیس

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بیشتر ببینید

اینا بحث متافیزیکیه وقتی شراب میخوری تا 40 روز هاله بدنت اسیب میبینه و 40 روز طول میکشه ترمیم بشه خدا هر حکمی میده حکمتی توشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شما در هر حال باید نماز و روزت رو بجا بیاری 

مثل این میمونه که شما کارگری دارید خطا کرده اگه کاری که بهش سپردی انجام داد بهش مزد و پاداشش رو نمیدی ولی اگه اصلا انجامش نده کلا اخراجش میکنی 

البته که در توبه باز هست

سرچ کن بعنوان رفع شبهه فیلم توضیحی میاد