2777
2789
عنوان

دوست دارم بچه هامو با دستای خودم بکشممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3453 بازدید | 108 پست
خودت اون طفل معصوم بدنیا اوردی....خودت موقع حال کردن ک سرتو زیر پتو کرده بودی ...حالا از نتیجه ش بیز ...

ازکجا میدونی شاید سرش زیر پتو نبوده😂🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مجبور بودی بچه بیاری؟؟وقتی ن شعورشو دارین نه اعصاب چرا میارین؟

فقط همدردی میخواد.همین

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چشونه؟ ببین قل پسر منم روانیم کرده بود بردم متخصص دارو داد بهتر شده. بیش فعال بود. ببر تراپی مشکلتون ...

خدا حفظشون کنه 😂❤️

Details به معنای جزئیات.٫٫ راستش اولین کلمه ای بود که به ذهنم رسید ، فورا هم ثبت شد و تو عمل انجام شده قرار گرفتم.٫٫

ببین یه بلاگر هست به نام یگانه بنده خدا همه راه‌ها رو رفته بچه دار نشده کلی خرج کرده رحم اجاره ای اونم منفی شد.امروز دیدم پیجشو که خبر داد منفی شده تست رحم اجاره ایش واقعا دلم براش سوخت.میدونم بچه اذیت میکنه و سخته ولی بازم شکر کن بعضی‌ها واسه یه بچه کلی خرج میکنن آخرش هیچ

درکت میکنم بچه ها آدمو عصبی میکنن، خودمم مثل تو

ولی الان شما باید به اعصابت مسلط باشی و اوضاع رو مدیریت کنی، یادت نره اون بچه اس و تو بزرگتری

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

وا ببخشید م.قعی که میخواستی مادر بشی میدونستی سختی داره دختر خاله من بخاطر بچه ها فوق اذیت کارش چهارساله جایی نمیره که اونا اذیت نشن هزار بلا هم سرش اوردن اما دم نمیزنه از گلم کمتر نمیگه بهشون البته اگه دیگه خیلی اذیتکارن شاید باید ببری دکتر و کنترل بشن اونا خودشونم تو عذابن شاید

چشونه؟ ببین قل پسر منم روانیم کرده بود بردم متخصص دارو داد بهتر شده. بیش فعال بود. ببر تراپی مشکلتون ...

عکس پروفایلت به شرایطت میاد. خدا بهت صبر و آرامش بیکران بده😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.