2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمرشکن چیه عیده دیگه نمیخواد که کوه جابجا کنن یه لباس یا یه روسری هم کافیه اصل همون به یاد بودن و عی ...

همون سخت گرفتنه دیگه، هزار تا تاپیک دیده ام اینجا که چرا خانواده نامزدم برام طلا نیاوردن، چرا فلان چیزو کم آوردن، چه خبر هس یلدایی، عید قربان، عید نوروز، حتی برا رغایب هم خیلی جاها کادو طلا میبرن، کمرشکن هس دیگه، چیه پس، یه جوون چقد درآمد داره با این تورمها، هی مراسم پشت مراسم، خنچه پشت خنچه، عوض اینکه کم کنن، تازه اضافه هم میکنن

من ترک تبریزم تا حالا نه دیدم نه شنیدم، حتی از یه نفرم نشنیدم برا عروس فطری ببرن

منم تبریزم ما هم چنین چیزی نداریم ولی خانواده همسر گفتن میارن 

موندم چیه چیکار کنیم ماهم بگیریم یا نه 

اگه ساله اول عقد هستن بله اینجا میبرن فقط هم طرف داماد میبره دیگه هرچقدر در توان شونه و دوس دارن ما ...

ایناگفتن خلعت(هدیه به پدر مادر )مونده فطر 

حالا موندم ماهم باید برای پدرمادر داماد بگیریم یا نه یکطرفس 

منم تبریزم ما هم چنین چیزی نداریم ولی خانواده همسر گفتن میارن موندم چیه چیکار کنیم ماهم بگیریم یا نه

از شوهرت بپرس ببین برا داماد هم میبرن؟ بعدش منتظر باش ببین اصلا برات میارن، بعد تصمیم بگیر که تو هم ببری یانه با توجه به رسمشون 

همون سخت گرفتنه دیگه، هزار تا تاپیک دیده ام اینجا که چرا خانواده نامزدم برام طلا نیاوردن، چرا فلان چ ...

منم جزو همونام ک تاپیک زدم چرا طلای کم ارزش گرفتن ما رسممون اینه مناسبتا کم کنیم در عوض باارزش بگیریم 

مثلا عیدی به جای یه زنجیر نازک یه انگشتر دستبند میاوردن به جاش  فطر و رغایب نگیرن

ولی متاسفانه فرهنگا متفاوته و خانواده ها مشورت نمی کنن