2777
2789
همون سخت گرفتنه دیگه، هزار تا تاپیک دیده ام اینجا که چرا خانواده نامزدم برام طلا نیاوردن، چرا فلان چ ...

خب همین دیگه من اول صحبتم گفتم که چجور باشه اگه قانع باشیم و سخت نگیریم کمرشکن نمیشه 

منم نگفتم که خنچه باید ببرن گفتم درحد یه شال یا یه مانتو یا یه شومیز کافیه مگه چقد میشه هزینه ش؟! اونم تازه اگه ساله اوله شه دیگه اگه یه بار بردن و هنوز تو عقدن  لازم نیست بازم ببرن جدای از اینکه هرجا رسمش متفاوته ولی اگه همه قانع باشن و چشم و هم چشمی نکنن هیچی کمرشکن نمیشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
منم جزو همونام ک تاپیک زدم چرا طلای کم ارزش گرفتن ما رسممون اینه مناسبتا کم کنیم در عوض باارزش بگیری ...

ببین خاهر یه نصیحت خواهرانه، اگه شوهرت خوب هس، پشتت هس، در مقابلت احساس مسولیت داره، دوستت داره، زیاد دنبال این کم و زیاد بودنهای کادو نباش، چون اینا حاشیه هستن و تموم میشن، اما برا خاطر اینا سعی نکن با شوهرت دعوا بگیری، روتون، روی هم وابشه به خاطر چند تیکه طلا که بعد عروسی موقع نیاز خودت خاهی داد که بیا بفروش، والا بخدا شوهرم که برام یلدایی اینا می‌آورد، دستش خالی بود، خودم برا خودم میخریدم به اسم شوهرم، چون دوسم داشت و تلاش می‌کرد برام، الانم بعد از سالها زندگی، خیلی برام ارزش و احترام قائل هس، همیشه میگه دنبال طلا و لباس و کادو نبودی، در حد وسعش برام میخرید، نداشت هم خودم میخریدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از شوهرت بپرس ببین برا داماد هم میبرن؟ بعدش منتظر باش ببین اصلا برات میارن، بعد تصمیم بگیر که تو هم ...

همسرم از هیچی خبر نداره ک 

نمیخوامم بره از مادرشوهر بپرسه 

اخه اگ اونا بیارن نهایت یه روز بعدش ما باید ببریم یه روزه نمیتونم کلی چیز بگیرم 😖

چه ربطی داره.واسه شب یلدا هم همینارو میگیرن یعنی دیگه واسه عید نگیرن؟!!از شانس شما عیدنوروز و عید فط ...

پس ما نگیریم واسشون ؟

نه خلعت نه هدیه برای داماد ؟

ایناگفتن خلعت(هدیه به پدر مادر )مونده فطر حالا موندم ماهم باید برای پدرمادر داماد بگیریم یا نه یکطرف ...

نه بابا 

پدرمادر چرا 

فقط عیدهای مهم و بزرگ مثل نوروز فطر غدیر یلدا و تولد 

داماد خودش یه هدیه میده به عروس همین 

به مادرپدر کاری نداره 

بعضیا یلدا رو مفصل تر میگیرن خب دوطرفه میشه ولی بقیه ش یکطرفه ست ینی داماد یه هدیه به اندازه جیبش میده به عروس فقط به خانواده کاری نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
از همسرت بپرس خوببگو ماهمچین رسمی نداشتیم نمیدونم چجوریه برات توضیح بده

همسرمم نمیدونه 

نمیخوام از مادرش بپرسه 

ما رسم رغایب نداشتیم اشتباه کردم بهشون گفتم ما رسم نداریم الان هِی میگن شما هم هیچ رسمی ندارین 😐

پس ما نگیریم واسشون ؟نه خلعت نه هدیه برای داماد ؟

کجایی هستین؟ما شمالیا فقط برای عروس میگیریم نمیدونم رسم همسرتون چطوریه.

صبر کن ببین اونا چی کادو میارن.از همسرت بپرس یا اگه دختر عقد کرده تو فامیلشون هست ببین عروس هم کادو میده به داماد یا نه.

عزیزم شما و همسرت باهم هماهنگ کنین رسم و رسوماتو خانواده ها معمولا نمیتونن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
ببین خاهر یه نصیحت خواهرانه، اگه شوهرت خوب هس، پشتت هس، در مقابلت احساس مسولیت داره، دوستت داره، زیا ...

دوستم داره فقط مشکل اینه فکر میکنه خانواده و فامیلاش هرچی بگن همون درسته 

ثانیا تو ۸ ماه عقد جمع طلاهای مناسبتی فقط یه زنجیر نازک و اویز خیلی ظریف گرفتن 

از نظر مالی هم پشتم نبوده ک بخوام بگم ماهانه فلان مقدار پول میده که از اونا بگیرم،اینا به کنار گاها هزینه تفریح اینارو هم من حساب کردم 

الان حس می کنم داره بد عادت میشه انتظار داره منم برم سرکار و هزینه زندگی با دوتامون باشه در حالی ک وضع مالیش خوبه و میتونه مناسبتا بهتر طلا بخره یا تنهایی زندگی رو بچرخونه 

همه میگن خودم بد عادتش کردم و البته خودمم حس می کنم درسته همه تو دوستی و نامزدی جیب طرفشونو خالی می کنن من یه بارم نگفتم بریم خرید. هیچ پولی ازش نگرفتم انتظار داشتم مناسبتا حداقل یه النگو بخره  ....

دوستم داره فقط مشکل اینه فکر میکنه خانواده و فامیلاش هرچی بگن همون درسته ثانیا تو ۸ ماه عقد جمع طلاه ...

ببین گلم، کم کم عادتش بده به خرج کردن، ضمنا باور کن بعد از عروسی بهتر میشه، چون دیگه خودتون هستین و خودتون، دیگه طبق نیازهای خودتون خرج میکنین، الان مادرش راهنمایی میکنه برا همین، مگر اینکه خدای نکرده یا خسیس باشه یا دهن بین مادرش باشه 

کجایی هستین؟ما شمالیا فقط برای عروس میگیریم نمیدونم رسم همسرتون چطوریه.صبر کن ببین اونا چی کادو میار ...

ما تبریزیم 

اخه به خود همسرمم اطلاع نمیدن رغائب همسرم خونه ما بود یهو دیدیم خانوادش وسایل اوردن گفتم چرا به من خبر ندادی چنین رسمی دارین گفت من خودمم ظهر فهمیدم دارن برنامه میچینن 😐کلا اعتقادی به در جریان گذاشتن عروس داماد ندارن هرچی خودشون صلاح بدونن میگن رسم بزرگا همینه همون کارو می کنن😐