2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

76 بازدید | 6 پست

من تو دوران عقدم، دیروز با همسرم بدجور دعوام شد سر چیز الکی،همسر من کارش ی شهر دیگس،و فقط تا۱۶ام شهر ماست، باید تا بعد عید ۲ فصل پایان نامه بنویسه،پریروز گف من امشب میرم خونمون تو هم برو خونتون ،تو باشی نمیتونم تمرکز کنم برا پایان نامه منم خیلی بهم برخورد فک میکردم سر خواهرشه، از من دوسال کوچیکتره خواهرش،خلاصه پیاما شروع شد،ک اره اگ تهران یودی بهتر بود حداقل دلم نمیسوخت و اینا خلاصه تهش ب جایی رسید ک گفتم اگ میدونستم ارامشم ب هم میریزه ازدواج نمیکردم.جالبه مادرشوهرم دید و زنگ زد ب مامانم ک نمیدونم از ماهور توقع نداشتیم،شبم افطاری دعوت بودیم هم خواهرشوهر هم مادرشوهر باهام تو قیافه بودن😑 شوهرمم حرفهای خوبی نزد،چیکا کنم هم درست شه،هم اون زن بودن و عزت نفسم سرجاش بمونه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قبل ازصحبت کردن کمی بیاندیش ک چی میخای بگی وایاموقعیت ومکانش مناسبه یانه

وسعی کن ببخشی نه بخاطراون لایق بخشیدنه بلکه خودلایق آرامشی و

لذتی توبخشیدن هس توانتقام نیس و

اینم بدون

بالاترین نوع مجازات سکوت

زیباترین انتقام نادیده گرفتن است

چجوری جمعش کنیم حالا، من واقعا بی تجربم

رفتی جلوی دیگران با همسرت یجوری رفتار کن که انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده(کلا هروقت که بحثی داشتین جلوی دیگران بروز ندین) ولی با مادرشوهرت یکم سرسنگین باش اگرم حرفی شد بگو مامان جون ممنون که به فکرما هستین ولی اجازه بدین خودمون حلش میکنیم 

البته وقتی که مادرشوهرت زنگ زده به مامانت باید مامانت جوابشو میداد میگفت بهتره تو زندگیشون دخالت نکنیم جوونن و خام