2777
2789

یکی از اقوام خیلی نزدیک شوهرمه 

تاپیک قبلیمو لطف کنین بخونین چه حرفایی زده بهم میفهمین چه پرروعه 

یکی از حرفاش این بود که بهم گفت شوهر تو سنش بالاست از نظرش زشته هدیه بخره برات شاید ولی شوهر من باید برام هدیه بخره 

شوهر من حالا کلا ۳۲ سالشه!  

یا همه میدونن اینا هرروز تو دعوان ولی هر بار تولدش میشه تا چندروز تعریف میکنه که اره شوهرم برام کیک خرید سورپرایز شدم و … 

حالا فردا تولد منه مادرشوهرم فردا شام دعوت کرده خونش اینا هم هستن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی میگه فقط نگاش کن محلش نکن رابطت رو باهاش کم کن یه مدت در مورد پیشرفتات صحبت نکن اگه دیدی ول نم ...

میخوام یکم بیشتر حرص بخوره این با کوچکترین چیزا حرص میخوره میخوام بگم فردا شوهرم یه کیک بگیره بیاره خونه مامانش برا تولدم‌ 

کار خوبیه بنظرت؟

میخوام یکم بیشتر حرص بخوره این با کوچکترین چیزا حرص میخوره میخوام بگم فردا شوهرم یه کیک بگیره بیاره ...

اگه حس میکنی که باید حرصش بدی که دیگه هر کاری از دستت بر میاد انجام بده چون خودش شروع کرد و اره بگو کیک بگیره

من یه دوست حسود قدیما داشتم یه مدت اومدم مراعاتشو بکنم بدتر حس ترحم دید حالش خراب شد منم دیگه میکشتمش انقدر کارایی میکردم که عذاب بکشه کلا ادمای حسود دلشون ارامش نمیخواد

البته بهترین حالتش اینه که قطع رابطه کنی چون بالاخره تو دراز مدت رو روح روان ادم اثر میذاره همیشه منو یاد گاوای اسپانیا میندازن انقدر که خشم دارن از مردم 

اگه حس میکنی که باید حرصش بدی که دیگه هر کاری از دستت بر میاد انجام بده چون خودش شروع کرد و اره بگو ...

از خدامه دوری کنم دوهفته هم کلا جوابشو ندادم راحت بودم کلی عید اومد گند خورد به تلاشم 

هر چی می‌خرم می‌خواد هرجا میرم باید بره هر غلطی می‌کنم باید بکنه دید من بی خیالم شروع کرده از در دیگه وارد شده اونم تخریب اعتماد به نفس منه 

متنفرم از اینجور آدما

ولش کن بچه رو از رو نفهمی میگه

اتفاقا قشنگ با هدف حرف میزنه منم بچه بودم هرکی بچست باید بزنه اطرافیان رو نابود کنه؟؟ 

کسی جرئت نداره به خودش یا بچش بگه بالا چشمتون ابروعه 

از خدامه دوری کنم دوهفته هم کلا جوابشو ندادم راحت بودم کلی عید اومد گند خورد به تلاشم هر چی می‌خرم م ...

حالا دوستی تموم میشه بدیش اینه که تو فامیل هم باشن الان خالم و دختراش حسودن 

زن داداشم حسود

ولی به همه گفتم به پرو پای نپیچین وگرنه بد عکس العمل نشون میدما یه فازم دارم عصبانی بشم همه باید دنبال سوراخ موش بگردن