2777
2789
عنوان

یبار تو عمرم به خودم رسیدم حالا فامیلامون

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 64 پست
هیچی کم محل کن نخند جوابم نده انگار نشنیدی

اینم فکر خوبیه 

ولی من نمیتونم نخندم🥲

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خاله زنک خخ

😁خودمن از عید دیدنی خوشم نمیاد چون کلش همین حرفاس

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
دندوناشون با اجری چیزی بشکن😂😂از بس ب خودت نرسیدی

من آرایش اینا نمیکردم 

ولی  روتین پوستی اینا داشتم 

حالا امسال میخوام آرایش کنم اینا...😂😂😂

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

مودبانه جواب بده دیگه

گفتن چرا ناخن کاشتی پولشو جمع کن بگو دوست دارم به خودم برسم جوونم بااین پولا هم که نمیشه خونه ماشین خرید اگر ادامه دادن بگو ممنونم خودم حواسم به مسائل مالی زندگیم هست

گفتن جوش زدی برو دکتر بگو اره خودم میدونم حواسم هست

گفتن چرا شوهر‌نمیکنی بگو چون نمیخوام به هرکسی جواب مثبت بدم الان زندگیم خوبه نمیخوام از خونه ی بابام فرار کنم که یه موقعیت خوب باشه ازدواج هم میکنم

عید دیدنی برای همین حرفاس دیگه😁

😂😂😂😂

وا به ارایشت چیکار دارن؟مذهبین؟اصلا‌مگه‌پولشو اونا میدن

دقیقا سوال منم اینه به اونا مربوط نیست 

نه بابا مذهبی کجا بود 😂

بگوپول بنده منه نه من بنده پول که مثل مورچه جمع کنم

😂😂خوب بود 

همشون اینجورین؟ یا تعداد خاصی

تعداد خاصی

اصلا اگه یه چرتی نگن تو این عیددیدنیا روزگارشون نمیگذره

دیشب خونه عموی شوهرم بودیم یهو زن عموی شوهرم با یه حالت تعجب به مادرشوهرم گفت فلانی(شوهرم) چرا مشکی پوشیده😐بعد پسراش یکی یکی از بیرون اومدن تا سرتا پا مشکی هستن😅خو زن حسابی چرا چرت و پرت میگی آخه😆

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

بگو منتظرم شوهرت تورو طلاق بده بیاد منو بگیره

و شروع جنگ جهانی 😂

جواب خیلیییی خوبیه ولی حیف 

هرچی پرسیدن توهم سئوال ازشون بپرس بچزون

مثلا چی؟