2777
2789

این چه سالیه . چه روزای مزخرفی . چه حال بدی . از همه متنفرم همش گوشیمو میزارم رو حالت پرواز کسی نتونه زنگ بزنه . همش میرم سرویس برمیگردم رو تخت زیر پتو . تا پسرم حرف میزنه میپرم بهش .من دلم یه خواب عمیق ابدی میخواد 

خسته ام خیلی خسته

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم همینجورم فقط برا یچیزی خوردن و دستشویی میرم از اتاقم بیرون البته من افسردم و ۵ ساله اینجورم ولی خب الان بیشتر شده کلا امسال و سال قبل انقدر مشکلات زیاد شده که آدم دوست داره اصلا زنده نباشه راهی هم نداره 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

من باردارم دلم باقالی پلو میخواد تو یخچالم هس ..ولی میگن ضرر داره خوردنش..از اول بارداری تالان نخوردم..دلم داره پر میکشه براص

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
منم همینجورم فقط برا یچیزی خوردن و دستشویی میرم از اتاقم بیرون البته من افسردم و ۵ ساله اینجورم ولی ...

فکر کنم منم افسرده شدم . زندگیا خیلی سخت شده ادم فرار رو بر قرار ترجیح میده من واقعا نمیتونم تو این دنیا و سختیاش دووم بیارم . مگه زندگی زوری میسه اخع . این خدا هم کارایی میکنه

من باردارم دلم باقالی پلو میخواد تو یخچالم هس ..ولی میگن ضرر داره خوردنش..از اول بارداری تالان نخورد ...

الهی . مطمعنی ضرر داره؟ از دکترت بپرس اگه ضرر نداره یه چند قاشق بخور

نمیدونم عزیزم

الهی🥲 ببین پاشو اشپزی کن پس حالتو خوب میکنه 

هر چی ادم دراز بکشه بدتر افسرده میشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋