2777
2789
الان از خرید اومده یک بسته توت فرنگی گرفته داده به بچشدر عرض دو ثانیه تمومش کرده میگه مامان من توت ف ...

دیگه وقتی حالیش نیست کاری نمیشه کرد همون بچشو ساکت کنه خداتونو شکر کنید😂

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نگرفت برات کامپیوتر رو برای ما هم همین شد پارسال همین موقع زد تلویزیون رو داغون کرد و از رده خارج شد ...

نه بابا اصلا به روی خودش نیاورد کامپیوتر بخره؟!

اموزشگا دیگه نتونستم برم نتونستم کامپیوتر تهیه کنم درست نشد آموزشگاهم باهام لج کردن دیگه کلا نتونستم ادامه بدم گند زد به همه چیز

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

چی بگم والا نزدیک ۲۰ روز اومده استراحت کنه پیشتون خدایی زیادیه ...

من نهایتا یه روز خونه مامانم میتونم استراحت کنم

بعدش غرغراشون شروع میشه و....

به جز مواقع اضطراری نرفتم مثلا مریض شدم یا خیلی حالم بد بوده

کاش خونوادم بیشتر حامی بودن

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

منم همین فکر رو میکردم ولی ماشاالله ماشاالله خیلی خیلی بچه ها خوش خوراکن من خودم شاخ درآوردم یه بچه ...

خب وقتی پر خوراکن برای سحری دوبل براشون بزارید کنار حجم غذارو بیشتر کنید

خونه شما هستن یا شما مجردین ایشون اومدن خونه مادرشون؟

چی بگم والا نزدیک ۲۰ روز اومده استراحت کنه پیشتون خدایی زیادیه ...من نهایتا یه روز خونه مامانم میتون ...

بازم خداروشکرکن همون یکروزم جایی داری بری من مادری که ندارم خونه ای که دیگه جایی توش ندارم خواهروبرادری که رویی نمیبینی بری خونشون خاندان شوهری که سال به سال ازبس اذیتت کردن نمیخوای ببینیشون