2777
2789
عنوان

بچه ها

39 بازدید | 7 پست

حدودا شیش ساله با ی آقا پسری تو رابطم 

خیلیم میخامش خیلیم میخادم 

اما 

هنوز سربازی نرفته ، خونه ،ماشین ، کار ، هیچکدوم نداره و هنوزم خاستگاری نکرده ، بعد بهشم گفتم اصن فقط بیا رسمیش کن من با شرایطت می‌سازم ی حلقه کوچیک حتی بخدا گفتم بدل بیار الکی میگم طلاس ، رسمیش کن بعد عروسی بمونه هروقت اوضامون خوب شد میگه من پول ندارم فعلا ، دیگ جدیدن هروفتم میپرسم کلن بحثو میپیچونه یجورایی با شوخی 

چکار کنم ؟ی خاستگارم داشتم ردش کرده بودم باز پیام داده اسرار پشت اسرار باهاش این چند روز حرف زدم ولی باز نه بود ته حرفام ، عذاب وجدانم گرفتم نکنه خیانت کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هچی نداره میخای ازدواج کنی ک چی؟؟ب فکر ایندت هستی؟؟

برو با یکی ک همه چی داره این دوره کسی بدون چیزی ازدواج نمی‌کنه 

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»