2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1784677 بازدید | 106900 پست
‌پیش پا افتاده؟ هه😏۵ ساله دارم میشنوم مرغ تهرانیا اله و بلهمرغ ماااا خوبه🤣🤣🤣خا

قبول داری زن هر چقدر بی دست و پاتر خوش شانس تر ؟

بعضی وقتا میگم کاش خنگ بودم والا از عاقل بودن چیزی نصیبم نشد 

حسابی خط خطی ام 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبول داری زن هر چقدر بی دست و پاتر خوش شانس تر ؟بعضی وقتا میگم کاش خنگ بودم والا از عاقل بودن چیزی ن ...

امید آروم باش 🤣🤣🤣

بخدا ب شانس بعضی شانس دارن 

هیچ امتیاز مثبتی ندارم ولی بیا و ببین چ از شوهر چ از خانواده شوهر چ قرب و عزتی دارن 

بد برداشت کردی،پیش پا افتاده ازاین نظر که یکی بارب یکی بی رب دوست داره چه گیری دادن به ذائقه هم

نه اتفاقا درست برداشت کردم

دقیقا اینورم (سمت قوم الظالمین) وقتی صحبت مرغ میشه ، دیگه نمیگن ذائقه ما یجور میپسنده، یکی دیگه یه مدل دیگه

وای از این مرغ بلا😂

نه اتفاقا درست برداشت کردمدقیقا اینورم (سمت قوم الظالمین) وقتی صحبت مرغ میشه ، دیگه نمیگن ذائقه ما ی ...

با اونوریا کاری ندارم،کلی گفتم،بخدا ارزش نداره ،یه عروس گیرشون میومد آشپزیش صفر بود خوب میشداااا

خدا بهت صبر بده

مرغ کشته نده صلوااااات🤦‍♀️🤣