2777
2789
عنوان

خانوما دختر خواهرم پوست تخمه خورده بیاین😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 106 پست

ن بابا چی بشه اگ تو گلوش گیر نکرده چیزی نمیشه

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای اسی 🙄بچه های من کلا تخم کدو را با پوسته میخورند😂تازه پسر دوساله ام دیروز یه باتری ساعتی قورت د ...

شمام از اون ور بوم افتادینااا حالا درسته نگرانی استارتر بیخوده اما آخه باتری ساعتی ؟😐😐😐😂😂😂واییی بچه قراره موقع دستشویی کردن چ دردی بکشه🥴🥴

اسی اسکل کردی؟

نه بخدا اسکل کجا بود ما خیلی ساده ایم با کوچکترین اتفاقی هم ناراحت میشیم😂

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱

نگی جایی اینو بهت میخندن...یدونه پوسته چیه

چشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بخدا آخه یکم بچه حساسه هر چی بشه گریه میکنه ما هم ترسوندن گفت دلم درد میکنه منم تاپیک زدم که خدار ...

جالب نیست انقد بچه لوس باشه

تو جامعه بین دوستاش اذیت میشه

به مادرش بگید کمتر لیلی ب لالاش بزاره

رَود ذرّه ای گر ز خاکت به باد        به خون من آن ذرّه آغشته باد

جالب نیست انقد بچه لوس باشهتو جامعه بین دوستاش اذیت میشهبه مادرش بگید کمتر لیلی ب لالاش بزاره

بچه لوس نیست مامانش لوسه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40