2777
2789
عنوان

کسی هست از فردا باهم رژیم بگیریم🥲 بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 51 پست
آفرین البته برند آدامس مهم نیست :) دیشب من شام رو خوردم متاسفانه. اما صبحانه و ناهار واقعا بدون نو ...

کافیه ۲۰روز مداوم هیچ شیرین کننده مصنوعی استفاده نکنی.فقط خرما.عسل و کشمش مجازی..بعد میبینی ک کلا هوس شیرینی خوردن از بین میره.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

استارتر اراده ات خوبه ولی فکر کنم رژیمت از اوناست که به بدن آسیب بزنه

منم رژیم لاغری دارم دکتر تغذیه ام گفت اصل کاریهارو نباید قطع کنم

مثل پروتئین

ویتامین

مایعات

و واقعا لاغر کردم فقط چون شوهرم دیر میاد و دیر شام میخوره رژیمم بهم خورد وگرنه با دستورات دکتر واقعا کم کردم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا ۲۶ روز که روزه میگیرم ولی کلا برای قند باید رعایت کنم  ماه رمضون خیلی به کم کردن وزن کمک میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
کافیه ۲۰روز مداوم هیچ شیرین کننده مصنوعی استفاده نکنی.فقط خرما.عسل و کشمش مجازی..بعد میبینی ک کلا هو ...

یعنی با عسل خوردن هوس از سر آدم میفته؟

بعدن به عسل خوردن معتاد نمیشم؟ منظورم مزه شیرینی هست دیگه چون عسل و خرما هم شیرینن.

استارتر اراده ات خوبه ولی فکر کنم رژیمت از اوناست که به بدن آسیب بزنهمنم رژیم لاغری دارم دکتر تغذیه ...

کاملا درسته این موارد ها حتما باید خورد

من تا وزن ۵۷ رسیده بودم بهم زدم دوباره شروع کردم امیدوارم مثل قبل شم

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

شاید به درد یکی خورد رژیمی که دکتر بهم داده رو بهتون میگم

مصرف نان نمک شکر و شیرینی برنج ماکارانی سیب زمینی و هر خوراکی که سرخ شده رو به حداقل برسونید

دقت کن نگفتم قطع کن 

و از هفت الی هشت شب به بعد چیزی نخور

هر روز حتما حتما گوشت مرغ و یا ماهی مصرف کن  هرروز  فقط سرخ کرده نباشه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
شاید به درد یکی خورد رژیمی که دکتر بهم داده رو بهتون میگممصرف نان نمک شکر و شیرینی برنج ماکارانی سیب ...

مرسی عزیزم 

من واقعا دلم میخاد هر سه وعدا بخورم ولی اشتهام نیست اصلا فقط ناهار یا شام میخورم اونم کم 

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

مطمنی؟ من معتادم ا

منم اعتیاد ۱۰۰داشتم..کیلو کیلو شکلات میخوردم.کیفم همیشه پر بود..تا سکته ی یکی از نزدیکانم بر اثر دیابت تلنگری شد واسم.

یهو تصمیم گرفتم.الان شکلات ببینم اصلا رغبت نمیکنم بخورم.

یعنی با عسل خوردن هوس از سر آدم میفته؟بعدن به عسل خوردن معتاد نمیشم؟ منظورم مزه شیرینی هست دیگه چون ...

ببین مثلا یه لیوان چای رو با نوک قاشق چای خوری شیرین میکردم.

محض اینکه شک گذاشتم.بعد صبحانه کره عسل میخوردم فقط کم..

کم کم از سرم افتاد.فقط عادت بود نه نیاز.