2777
2789
عنوان

خانما بچه جاریم همش ازیتمون میکنه نمیدونم دیگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 60 پست

برا چند ساعت تحمل میکنی ولی بدبختی از اونجا شروع میشه که از ۷صبح شروع میکردن به یورتمه رفتن تا یک شب 

دیگه مغزت از کار میافتاد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا صدا همسایه بالایی ادمو روانی می‌کنه اسی حق داره خب بچهاشونو تربیت کنند دیگه

داره میگه هر دوشونم یه گاوی هستن 

شعور کجا رفت ؟ انقدر از جاریش حرصی هست که نمیگه بچه برادر شوهرم میگه بچه جاری

..

..

مام دختر طبقه بالاییمون ۱۰سالشه کاهی میدوه و صدا ایجاد میکنه ولی بچست نمیشه که تو خونه ببندنش من خود ...

وقتای استراحت نباید بدوعه ،حق همسایه رو رعایت کردن هم جزو تربیته بچه هست دیگه

داره میگه هر دوشونم یه گاوی هستن شعور کجا رفت ؟ انقدر از جاریش حرصی هست که نمیگه بچه برادر شوهرم میگ ...

حالا چه فرقی داره بچه جاری و برادر شوهر جفتش یکیه 

حق داره حرصی بشه والا وقتی اینقد جاریش بی درک و فهمه که جلو بچه اش رو نمیگیره ۴.۵ساله که نیست ۱۰سالشع

داره میگه هر دوشونم یه گاوی هستن شعور کجا رفت ؟ انقدر از جاریش حرصی هست که نمیگه بچه برادر شوهرم میگ ...

حیف گاو که بگه ادم به اونا،گاو یه حیون مفیده اونا نه

شوهرم به شوهرش تذکر داده ،گفتم بگه شاید نمیدونن داره مارو ازیت میکنه

بچه نوزاد چه گناهی داره که نباید استراحت کنه

چون مذهبین گفتم شاید بخاطر گناه نکردن رعایت کنه، اما نه

من کاملا بهت حق میدم، به نظرم شوهرت به برادر شوهرت آروم و دوستانه بگه .جاریا معمولا کرم ک.ونشون اجاز ...

اره گفته به شوهرش شوهرم،جاریم گفته ما خونه نبودیم ،دفعه دوم گفته کسی ندوییده!

شمام مردم آزاری کنن اینجور آدمها خودشون اصلا مردم آزاری بقیه رو تحمل نمیکنند

از طبقه ی پایین  نمیشه به بالا آزار رسوند

چیکار میتونم بکنم ،فقط الکی درمونو بازو بسته میکنم که این فکر کنه شوهرم یا کسی اومده خونمون سر وصدا  و قطع میکنه 

اره گفته به شوهرش شوهرم،جاریم گفته ما خونه نبودیم ،دفعه دوم گفته کسی ندوییده!

خداکمکت کنه زودتر از همسایگی با آدم بیشعور و بی درک نجات پیدا کنی 

حالا یه وقتایی صدا بیاد آدم درک می‌کنه ولی همیشه صدا بیاد واقعا نمیشه درک کرد چیزی نگفت همین مردم آزاری خودشون از همه بدتر هستن اگه یکی اذیتشون کنه میخوان خودشونو بکشند 

از طبقه ی پایین نمیشه به بالا آزار رسوندچیکار میتونم بکنم ،فقط الکی درمونو بازو بسته میکنم که این ف ...

با  دسته طی بزن به سقف صدا می‌ره بالا یا اگه میتونی برو رو پشت بوم به بهانه راه رفتن راه برو 

یه سری فوما هستن ک صدا گیرن

نمیتونید از اونا بزنید تو اتاق بچتون؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !