2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وااییی منم 😂🤦

قشنگ شبش این خبر و شنیدم 

سکته کردم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
بچه ها میشه یازدهم رو بعدا ترمیم معدل کنم و خرداد نکنم؟ کی میشه تاریخ بعدیش اگه خرداد نکنم؟ کی باید ...

عزیزم هنوز هیچی معلوم نیست 

حتی میگن هنوزم دارن بحث میکنن سرش که یازدهم باشه یا نه

شاعر میفرماید                                                           افسوس که سرمایه ز کف بیرون شد وز دست اجل بسی جگر ها خون شد کس نامد از آن جهان که پرسم از وی   احوال مسافران عالم چون شد 
بیشتر ببینید
من سہ سال دیگہ کنکور دارم ولی۔۔۔

فعلا تمرکز نهایی باشه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
واقعا منکه اصلا هیچی یازدهم نخوندم میخوام امسالم باز پشت بمونم نمیدونم میزارن یا نه از طرفی هم احتما ...

خواهر من دانشجو بود ولی پارسال کنکور داد(البته کلا خیلی زرنگ بود)

نهایی ها رو کلا تو فرجه و یکمم بعد اردیبهشت بست (روزی 16 اینا)

فقط دو نمرش پایین 19 شد

من یازدهم هیچ حالیم نی چی برم امتحان بدم اخه

منم هیچی حالیم نیست خدا ازشون نگذره فقططط یه مشت بی سواد پیرپاتال کور برای ما تصمیم میگیرن چهار تا عمومی از کنکور حذف کردن بجاش دهنمونو سرویس کردن 

داریم میرینیم تو خودمون از وقتی گفتن 11 برگشته

آره واقعا .نمیدونم چی توصیف کنم از این اوضاع.

از طرفیم این روزا داره به چرت ترین نحو ممکن میگذره

از طرفی هم چشم امید پدر و مادر به منه