2777
2789
عنوان

چرا فکر می‌کنید هر دختری که دوست پسر داره خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 126 پست

بذار فکر کنن مثلاً گفتن و فکر کردن به کجا رسیدن؟؟

انقدر بگن تا دهنشون کج بشه والا کی به این حرفا دیگه بها میده.

کسی که بخواد کاری رو انجام بده میده به حرف کسیم بها نمیده.

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین عزیزم، من یک عدد مذهبی هستم از دید من داشتن دوست پسر یک خطا هست و این رفتار رو اشتباه میبینم نه اینکه فکر کنم شما خرابی. فقط توی ذهنم اینجوریه که هرکس این کار رو انجام میده داره یه کار اشتباه میکنه. ممکنه خودم صد تا کار اشتباه داشته باشم. خودم رو برتر نمیدونم. البته خودم رو تو این مورد بهتر میدونم که این کار رو نمیکنم ولی در کل ممکنه شما از جهت های دیگه کارهای صحیح تری رو انجام بدی به نسبت من

دوس داریم اینجوری فک کنیم برای فکرمونم باید از بقیه اجازه بگیریم؟!

شما میتونید هرجور که میخواید فکر کنید و با همون فکر زندگی کنید،ولی اینکه بخواید سر تفکرتون دیگران رو تحقیر کنید آخر حماقته

هیچکسی این اجازه نداره به کسی دیگه بگه خراب

چه دوست باشه یه رابطه جنسی داشته باشه

کسایی که اینقدر راحت ب بقیه برچسب میزنن زمین گرده یه روزی خدا هم خیلی شیک و مجلسی برای بچه های خودشون میزاره جلوشون . اگه کسی احساس کردین با عقاید شما همخونی نداره فقط رد شین ازش ولی حق ندارن با حرف هاتون اذیتش کنید . من خودم یه مادرم ۲ تا هم دختر دارم چه بخوام چه نخوام روند جامعه و کل دنیا عوض شده معیارهایی ک قدیم خوبی و بدی رو تعیین میکردن عوض شده ولی متاسفانه هنوز خیلی ها نمی‌خوان قبول کنن دنیا در حال تغییره 

البته نظرشون محترم و مال خودشونه ولی ما داریم میبینم دخترا یا پسرایی که به قول خیلی ها خراب ان خوشبخت هم شدن 

چرا ؟ این بخاطر این نیست ک میگن خرابا شانس دارن 

بخاطر این معیارهای خوبی و بدی عوض شده 

مادر دو دختر زیبا 💕
خراب کسیه ک با صدنفر رابطه جنسی دارهن‌کسی ک‌ با ی نفر رابطه داشته ومطمعنه ته رابطش به ازدواج ختم میش ...

هرکس از زاویه ی نگاه خودش به این قضایا نگاه میکنه من خراب رو یه چیز میدونم، شما یه چیز، فلانی یه چیز دیگه. دین همین کار رو میکنه که براساس اصل آفرینش انسان، سبک زندگی معرفی میکنه

ببین عزیزم، من یک عدد مذهبی هستم از دید من داشتن دوست پسر یک خطا هست و این رفتار رو اشتباه میبینم نه ...

بله عزیزم عقیده شما قابل احترامه،ولی لطفا این عقیده رو به عنوان یک سبک زندگی برای دیگران تحمیل نکنید.

دین یک عقیدست نه چیزی بر حسب قوانین

دین قوانینی هست از طرف خداوند برای انسان که باعث میشه انسان در صلح و ارامش زندگی کنه و از رنجش کم بشه و این چیزی که به ما از بچگی یاد دادن دین نبوده 

وای تازه میگی دوست دارم رل بزنم میان میگن به درست برس😐 بابا خب تو بپرس من چند سالمه چیکارم اصلا رل زدن چه ربطی به درس داره 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂