2777
2789
واقعا احتمال جنگ ھست؟!

اره

ولی فعلا فکرت درگیر اینچیزا نکن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
واقعا منکه اصلا هیچی یازدهم نخوندم میخوام امسالم باز پشت بمونم نمیدونم میزارن یا نه از طرفی هم احتما ...

وااای نه پشت کنکور موندن یعنی مرگ تدریجی بنظرم ذره ذره آب شدن خودتو باید ببینی اینا هرسال یه... میخورن معلوم نیست سال بعد چه کنن من داشتم با خودم میگفتم بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که ۴۰۳ نرفتم دانشگاه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند روز پیش گفتم خدایا شکرت زیست 11 دیگ نهایی نیست باورم نمیشه.. (:

وااییی منم 😂🤦

شاعر میفرماید                                                           افسوس که سرمایه ز کف بیرون شد وز دست اجل بسی جگر ها خون شد کس نامد از آن جهان که پرسم از وی   احوال مسافران عالم چون شد 
بیشتر ببینید
ارهولی فعلا فکرت درگیر اینچیزا نکن

من سہ سال دیگہ کنکور دارم ولی۔۔۔

کاربر آقا ھستم                                                                 سال 1407 کنکور میدم ھدفم رتبه دو رقمی ھست ((عکسی که روی پروفایلم ھست رو خودم گرفتم)) از اسفند 1403 به طور جدی برای کنکور شروع کردم ، کاربری تا اسفند ماہ متعلق به خواھرم بودہ و بعد از رفتن خواھرم به کمپ مطالعاتی این حساب رو به من واگذار کردہ

بیشتر ببینید
دلم میخواد خودمو بکشم همه خونواادم رفتن بیرون من موندم درس بخونم مثلا

خوش به حالت که خانوادت درکت میکنن، نمیتونی جایی بری

من امسال کنکور دارم جایی نرفتم کلی حرف بارم کردن ، تازه روزه هم هستم سختمه بخدا

ولی کو آدم که درکت کنه

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃

بچه ها میشه یازدهم رو بعدا ترمیم معدل کنم و خرداد نکنم؟ کی میشه تاریخ بعدیش اگه خرداد نکنم؟ کی باید ثبتنام کنم براش؟ خواهش میکنم کسی میدونه بگه بهم.

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
من سال دومه پشت کنکورم با سال دیگه میشه سال سوم

نخوندی یا خوندی بازم پشت موندی؟

کاربر آقا ھستم                                                                 سال 1407 کنکور میدم ھدفم رتبه دو رقمی ھست ((عکسی که روی پروفایلم ھست رو خودم گرفتم)) از اسفند 1403 به طور جدی برای کنکور شروع کردم ، کاربری تا اسفند ماہ متعلق به خواھرم بودہ و بعد از رفتن خواھرم به کمپ مطالعاتی این حساب رو به من واگذار کردہ

بیشتر ببینید
خوش به حالت که خانوادت درکت میکنن، نمیتونی جایی بریمن امسال کنکور دارم جایی نرفتم کلی حرف بارم کردن ...

روزہ نگیر

بیشتر ببینید