2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ساعت چهار همیشه بهمون ناهار میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 100 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هووووووووووچخبراهسته عزیزببین حرف اسی چیه توبیاخونه من ساعت دوازده تا۵عصریه چای بزارم جلوت بچه شیرمی ...

دقیقا چیز دیگم نزلشتن جلوم ک با میوه خودمو سرگرم کنم خودشونم دعوت کردن

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
ببخشیدکه مادرشوهرا مادریه عده دیگن

و خون بچه های یه عده دیگه رو تو شیشه کردن.مادر دلش انقد باید مهربون باشه که زن پسرشو بچه خودش بدونه انقد چوب نزنه ب استین دختر مردم حداقل بخاطر ارامش پسرش

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
خودتم ممکنه یع روز مادر شوهر بشیا

اگه بشم و روزی براش زن بگیرم اولا میزارم خودش هرکیو خواست انتخاب کنه دوما هرگز تو زندگیش دخالت نمیکنم یزید نمیشم برا دختر مردم.این چیزایی ک میشنوم خدایی تو سیاره دیگه قفله اینا هیولان بخدا

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍

یه شکلاتی بيسکوئيت چیزی همیشه بزار کیفت یا خرما آروم بخور ضعف نکنی

ولی یبار دلو بزن ب دریا بگو من ضعف میکنم بچه هم هی شیر میخوره ناهار اگه امادس بیاریم

یبار بگی یادش میمونه میفهمه باید زود بیاره آدم معمولی هم ضعف میکنه چ برسه شیرده منم شیر میدم خیلی ضعف میکنم

اخه دخترخوب اینجاجای درددل یه مشت بچه ریخت اینجادفعه دیگه حتمن کیک باشیرببرباخودت بچه ک شیرمیدی ببرتواتاق بابچه بهونه شیردادن بخوریکم اجیل هم ببرک ضعف نکنی

پرنسس خانوم انتظار داری مادر شوهرت برات سفره پهن کنه که قیافه مبارکتو بکشونی پای سفره، یه زحمتی به ق ...

😪😂😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ی بارم اسی مایه جارفتیم خیرسرمون براشام بودباورت میشه ساعت دوشب شام داد😂😂😂هیچ وقت این خاطره گران قدرروفراموش نمیکنم

هرچقدرم تو خونه خودمون سیر کنم چهار دیره واسه ناهار

بله درسته

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

فقط من درکت میکنم.

وای وای می مردم تو خونشون.

عقد بودم از صبح منو می‌گرفت به کار. ۹ میگفت صبحانه بخور. دو لقمه میخوردم. بعد خودش ۱۲ یه صبحانه مفصصصصلللل میخورد بعد موقع ناهار میگفت ناهار حاضره. تو همراه شوهرت میخوری؟ منم میگفتم آره. 

شوهرم ۳ می اومد برا خودش میکشید میخورد بعد به من می‌گفت بیا بریم اتاق. یعنی یکیشون نمی‌گفت تو هم آدمی و غذا بخور.

می‌رفتیم تااااا ۵ میخوابیدیم. من دیگه ضعفففف میکردم. می اومدیم بیرون می‌دیدیم خانم ناهارشو خورده و یه غذای سررررد یه ذره برا من مونده.

شبا هم میگفت ما که شام نمی‌خوریم. منم گشنه می‌خوابیدم . ساعت ۱۲ یه وقت میرفتم دستشویی میدیدم خانم برا خودش یه ماهیتابه بزررررگگگگ غذا گذاشته داره میخوره.

خلاصه خیلی عوضی بازی

ی بارم اسی مایه جارفتیم خیرسرمون براشام بودباورت میشه ساعت دوشب شام داد😂😂😂هیچ وقت این خاطره گران ...

یا حسین 😂😂

حالا ما تو زندگیمون یکی دو بار بیشتر خونه‌ ی یکی از دایی هام نرفتیم اونم که رفتیم هر سری زنداییم آبگپشت گذاشت فکر کن واسه نهار ساعت ۵ خوردیم اونم یه آبگوشت بیرنگ که اصلا ادویه و رب نریخته بود😂

فکر کن بابامم که اصلا اهل نمک نیست نمکدونو خالی کرد تو غذا🙄😂

اسی به شوهرت میتونی بگی؟اونم اونجاست؟میدونم وضعیت سختیه منم مثل توام میرم خونه ی کسی بمیرمم نمیتونم ...

اصلشم همینه عزیزکسی ک مهمون دعوت میکنه برانهاربایدساعت دوازده غذاش اماده باشه ظرفاش حاظرباشه کسی ک شام دعوت میکنه بایدشامش ساعت هشت شب حاظرباشه