2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ساعت چهار همیشه بهمون ناهار میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 100 پست
خداکنه اجی والابدشوک نمیخام انشالاک مادرشوهرفرشته گیرش بیادبخداخستم اجی وقتی میبینم یکی ازدرداش داره ...

میفهمم. مشخصه مثل خیلی از ماها زخم خورده ای.

الهی به حق این اذان عاقبتت بخیر باشه خواهر جون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میفهمم. مشخصه مثل خیلی از ماها زخم خورده ای.الهی به حق این اذان عاقبتت بخیر باشه خواهر جون

اول تواجی انشالاانقدامسال خوشبخت بشی ک بری بین الحرمین بشینی ی گوشه دنج نگاه ب خوشبختیت کنی رفتی بامعرفت منم یادکنی 🫂

اول تواجی انشالاانقدامسال خوشبخت بشی ک بری بین الحرمین بشینی ی گوشه دنج نگاه ب خوشبختیت کنی رفتی بام ...

وای دورت بگردم چه دعای قشنگی کردی❤️😍

الهی قسمت هر دو مون بشه به حق صاحب الزمان 

وای دورت بگردم چه دعای قشنگی کردی❤️😍الهی قسمت هر دو مون بشه به حق صاحب الزمان

اجی ب این وقت اذان بریدم نه دل کنددارم نه دل موندن حتی نمیتونم ارزومرگم کنم دیگه خستم اجی خسته😔🫂😭ببخشیدنمیخاستم ناراحتت کنم دلم داره میترکه

واکردن سفره دلم فقط دل خودم میسوزه اجی اگ گاهی وقتادلت شکست یادستاتوبردی روب اسمون گوشه دعاهات برام ...

حتماً عزیزم. الهی به حق این شب‌های عزیز زندگیت قشنگ و شاد بشه.

الهی به حق صاحب الزمان از در و دیوار برات برکت و خوشبختی بباره

حتماً عزیزم. الهی به حق این شب‌های عزیز زندگیت قشنگ و شاد بشه.الهی به حق صاحب الزمان از در و دیوار ب ...

اول براتوبعدبرامن 

یه حس خوبی ازت میگیرم حس میکنم خانم خیلییییی باشخصیت باوقارهمچینن خوش قلبی هستی اجی ازاسم کاربریت واقعن ی حس ارامش میگیرم