2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ساعت چهار همیشه بهمون ناهار میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 100 پست
یا حسین 😂😂حالا ما تو زندگیمون یکی دو بار بیشتر خونه‌ ی یکی از دایی هام نرفتیم اونم که رفتیم هر سری ...

چ جالب اونم زن دایی من بودشهردوررفت بودیم ساعت هشت شب تادوشب منتظرپسرش بودیم برقاروخاموش کردیم داییم داشت چرت میزددیگه😂😂😂فک کردی غذاش چی بودساندویچی😂😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه میدونم. همون اول فقط گفت اینجا رو خونه خودت بدون. ولی در عمل جوری که خودش میخواست به من تحمیل میک ...

اون جمله اینکه اینجاروخونه خودت بدون جلوپسرش گفته😂😂😂😂😂ولی پشت سرپسرش حرف باعمل همخونی نداره

هووووووووووچخبراهسته عزیزببین حرف اسی چیه توبیاخونه من ساعت دوازده تا۵عصریه چای بزارم جلوت بچه شیرمی ...

حرفت خیلی خنده داره 

برا شکم میاد یعنی چی ؟

نهار دعوت شده مگه غیر اینه ؟؟

در ضمن خونه مادر شوهرشه غریبه که نیست ؟

ایشون به جای اینکه پشت سر یا ته دل به مادر شوهرش بد و بیراه میگه و هزار تا گناه میکنه واسه خودش یه مقدار بکشه 

تا وقتی که سفره رو بکشن 

میشه جلوشو بگیرن که نخوره؟؟

به نظر من از کم رویی نیست از تنبلیه و غرور

حرفت خیلی خنده داره برا شکم میاد یعنی چی ؟نهار دعوت شده مگه غیر اینه ؟؟در ضمن خونه مادر شوهرشه غریبه ...

عزیزم کی گفته خونه مادرشوهرخونه عروس هم هس این حرفاازجادرمیادبرام عجیب عروس عروسه داماددامادهیچ کس جای هیچ کس نیس مادرشوهرهم مادرشوهر

مادرشوهرک مادراسی نیس ک اسی پاشه غذابکشه بخورالبته اسی شایداخلاق مادرشوهرشومیدونه ک مانمیدونم چی هس وقتی نمیدونیدچیزی کامنت نزارید

حرفت خیلی خنده داره برا شکم میاد یعنی چی ؟نهار دعوت شده مگه غیر اینه ؟؟در ضمن خونه مادر شوهرشه غریبه ...

اتفاقاً از کم رویی هست. وگرنه یه بشقاب جا کردن کجاش زرنگی حساب میشه که اگه جا نکنی تنبل میشی؟

بعدشم بعضی خانواده ها هزار حرف درمیان سر همین یه ظرف غذا

اتفاقاً از کم رویی هست. وگرنه یه بشقاب جا کردن کجاش زرنگی حساب میشه که اگه جا نکنی تنبل میشی؟بعدشم ب ...

دقیقن احسنت برایه ظرف غذابایدیه عمرتاوان پس بدی پس وقتی مهمونی میری سنگین بشین تابگن غذاحاظر

شاید.شایدم خانواده همسرش خیلی آدم حسابی هستن

خداکنه اجی والابدشوک نمیخام انشالاک مادرشوهرفرشته گیرش بیادبخداخستم اجی وقتی میبینم یکی ازدرداش داره میگه بجای ک مثلم اسی بیادبرامابگه بره ب شوهرش بگه ولی جرعت نداره مث ما😔