2777
2789

دیشب شوهرم قهر کرد و رفت تو پذیرایی خوابید. 

موضوع بر میگرده به نرفتن من همراهش خونه مادرش. 

عید گذشته من باردار بودم و مادرشوم خیلی حرفای بدی میزد. یه دعوای خیلی بدی با من کرد هرچی دلش خواست گفت من خیلی گریه کردم منم جیغ و داد کردم جوابشو میدادم که شوهرم جلو جمع گفت زنگ بزنید این پدر سوخته رو بیان ببرن ادامه تاپیکم دلیل دعوارو کامل مینویستم. 

قبل اینکه که پارسال عید برم خونشون با مادرش قهر بودم چون زنگ زده بود مادرم گفته بود دخترت نازاعه مریضه مشکل داره حالا همش من هفت ماه از عروسیم گذشته بود منم سر اون که مثلا دلخوریا از بین بره رفتم اما چه رفتنی بود که منو کلی عذاب داد. 

با وجود همه این اتفاقا پسرم ک بدنیا اومد چند باری رفتم خونه مادرش اشتی کردیم. اما سر اون داستان به شوهرمگفتم عید ها و محرم ها من نمیام خونه مادرت چون جاریمو خواهرای شوهرم هستن هر سری رفتم یه نیشی به من زدن. گفتم بعد از عید دو روزه هر وقت کسی نبود میریم سر میزنیم پسرمونم ببینن. 

اما لج کرده که عید باید یک هفته بریم خونه مادرش همه و باباش دلتنگ پسر ما هستن. اما من برام مهم نیست شاید بگید بدجنسی ولی تو عقدم مادرشوهرم میگفت بچت دختر بود اینجا نیارش من هنوزم تمام حرفاش ک دلمو شکسته از یادم نبردم. هزارتا کار خوبم کنه فایده نداره بعد از این همه من الان عزیز شدم براش؟؟؟ 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشاوره برو

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
بیشتر ببینید
هرچقدر هم بگیم آخرش آدما تا بدی نبینن بدی نمیکنن

وا پس اولین بدی که اتفاق میوفته بدی دیده که بدی میکنه اونم بدی دیده بدی میکنه بلاخره بدی اول کی میکنه پس ذات خراب این وسط چی میگه اومدی یه چی پروندیا

منم برا مادرشوهرم خیلی کارها انجام دادم برا عید که رفتیم خونشون به بچه هام عیدی داد به همسرمم عیدی داد به من نداد منم به همسرم گفتم مامانت شعور نداره .همسرم قبول داره فقط بهم گفت باید هم اون موقع میگفتی بهش

خانوادت پشتت نیستن؟

اگه هستن یه مدت برو پیششون

تا حساب کار شوهرت و خانواده اش بیاد دستشون

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید

عید پارسال من هر بار خواستم با شوهرم برم بیرون بچه های خواهرای شوهرمو جاریمم با خودم بردم که دلی بهشون باز بشه اما تو دلم میگفتمدکاش اینکارو نمیکردم. جاریم هر بار میرفتیمدو بر میگشتیم یه ایرادی از شوهرم میگرفت با حالت گوشه کنایه منم بهم بر میخورد دخترش کوچولوعه 5سالش بود افتاد تو اب خیس شد تو سرما با اون شکم از بیرونم زدم و برش گردوندنم خونه. اما جاریم اینا به چشمش نیومد. 

شب قدر بود به دختر بزرگش و دختر خواهرشوهرم گفتم بریم مسجد ولی بچه کوچیک نبریم جاریم دختر کوچیکشو با لجاجت فرستاد دنبال ما من وسط راه برگشتم خونه جلو جمع گفت خودش بچه هارو راهی میکنه بر میگرده گفتم والا من هربار رفتم بیرون بچه هاتو بردم هی از شوهرم ایراد گرفتی. گفت نه ما دختر خاله پسر خاله اییم قبل از اینکه تو بیایی علی مارو همیشه میبرد بیروندگفتم اون موقعه گذشت الان دیگه زن داره و ازدواج کرده اینو گفتم مادرشوهرم خواهرای شوهرم افتادن به جون من

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.