2777
2789
هیچ وقت من اولویتش نبودم ننش یادش نداده😒

ننشون هیچی یادشون نداد ننه هاشون انقد با خودشون مث سگ رفتار کردن ک یاد نگرفتن چیزی ب پسراشون یاد بدن.نتیجش شده این درو پیتا ک شوهر ما شدن

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
خب میتونن از قبل باهم قرار بزارن هرموقع کار داشتن یه پیام بدن بعد اونا رنگ بزنن اینطوری بهتره

اینم روش خوبیه حالا اگه اقا خیلی بدشون میاد جواب بدن اونجا

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما از جمع پسرون خبر نداری اگه جواب احتمال دعوا سنگین هسمن خودم عکس فابمو نشون رفیقام نمیدم چون میدو ...

مثلا چطوری میشه

میشه بیشتر توضیح بدی؟

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

ننشون هیچی یادشون نداد ننه هاشون انقد با خودشون مث سگ رفتار کردن ک یاد نگرفتن چیزی ب پسراشون یاد بدن ...

دقیقا

دیشبم بهش گفتم تو سواد رابطه نداری اول یاد میگرفتی بعد میومدی خواستگاری

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

دقیقادیشبم بهش گفتم تو سواد رابطه نداری اول یاد میگرفتی بعد میومدی خواستگاری

من اینو هر لحظه بهش میگم که سواد رابطه و رفتار با زن نداری حق نداشتی زن بگیری

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
من اینو هر لحظه بهش میگم که سواد رابطه و رفتار با زن نداری حق نداشتی زن بگیری

بدبخت شدیم بخدا😭

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

مثلا چطوری میشهمیشه بیشتر توضیح بدی؟

داخل تمام جمع پسرا یکی هس که رو رل و زن رفیقش غیرت نداره ی وقت ی چیزی از دهنش در میشه ما هم نمیتونیم جلو خودمون رو بگیریم چاره ای جز دعوا نیست( استثنا هم وجود نداره)

مثلا من عکس اکسمو نشون یکی از رفیقام دادم وقتی که هنوز کات نکرده بودیم گف جوون من اینو داخل ی فیلم ***** دیدم با اینکه به شوخی گف ولی دعوامون شد دعوای بد

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿