2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجو راضی شد

من برای خونه اولمون طلا دادم بعدش دیگه از اون به بعد گفت همه چی نصف نصفه چون توهم باهام یک رنگی🙂

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
بیشتر ببینید
نصف نصفه

عزیزم من وام ازدواجم رو دادم ب شوهرم موقع خرید خونه، گفتش ک ب نامم میزنه اما بعد خرید خونه زد زیر حرفش ینی هرموقع ک میخوام راجبش حرف برنم بحثو عوض میکنه چه کنم؟

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

پدرشوهر

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
بیشتر ببینید
چجو راصیش کردی؟بنطرت چجو از شوهرم بگیرم؟

خداروشکر همسرم کلا آدم منطقی هست.من اون موقع شاغل بودم باهاش کار کردم خونه خریدیم.خیلی قناعت کردم.همه طلاهام فروختم دیگه گفت یواشکی خانوادم بنامت میزنم.هنوز خانوادش نمیدونن

نصف نصف، باهم خونه خریدیم و باهم داریم قسط و وام‌هاش رو میدیم.

عزیزم من وام ازدواجم رو دادم ب شوهرم موقع خرید خونه، گفتش ک ب نامم میزنه اما بعد خرید خونه زد زیر حرفش ینی هرموقع ک میخوام راجبش حرف برنم بحثو عوض میکنه چه کنم؟

چجو راضی سد بزنه ب نامتون؟بنطرت من ب عنوان مهریه سه دنگشو بگیرم؟

خودشون پیشنهاد دادن....

الانم کل دارایی ک هرماه داشته باشیم بازم تو حسابه منه

ن بعنوان مهریه بعنوان شریک زندگی 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هردو سه دنگ سه دنگ

@19197777     چی میگی مردک که بهم درخواست دوستی میدی، خوبه گفتم شوهر دارم ، نکنه تو هم میخای چیزی به نامم کنی؟ بگو اینجا تا همه حاتم طایی سایت رو بشناسن، مرتیکه شغال خجالتم نمیکشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
همه چی به نام من

دور شوهر فهمیده تون بگردید!حرفشون هم دلنشین بود.خوشبخت باشید همیشه!♥️♥️♥️♥️♥️

زنده باشید ممنون ❤️🦋

اطرافیان خودش مسخرش میکنن میگن تو یه سیم کارتم بنام خودت نداری ولی همیشه میگه دنیا مردنه اگه من چیزیم بشه خانوادم زنو بچمو اواره میکنن

...