2777
2789

بچه ها من حدودا يك ساله كه از همسرم جدا شدم 

چند وقته با يه آقايي اشنا شدم كه تا حالا ازدواج نكرده و خيلي دوسم داره قصد ازدواج داريم يعني ماهه پيش اومدن خواستگاري و من تازگي جواب مثبت دادم و الان خيلي باهم خوبيم ولي اون شب يه حرفي زد كه خيلي حالم بهم خورد

گفت كه از خودش راضي نيست عذاب وجدان داره گفتم چرا گفت يك ساله پيش با يه دختر خانومي دوست بوده كه دختره خيلي دوستش داشته و حس ميكنه كه خيلي اون و اذيت كرده اين مدلي بوده كه ولش ميكرده بعد يه ماه باز برميگشته سمت دختره ،دختره هم چون دوسش داشته قبول ميكرده اخرشم كه به يه بهونيي سرد رفتار ميكنه با دختره كه دختره ول كن بره اونم چون دوسش داشته ول نميكرده آخر ولش ميكنه 

با چيزايي كه تعريف كرد مطمئنم كه دختره  نبخشيده

بچه ها من خيلي ميترسم نميخوام آه و ناله يكي ديگه تو زندگيم باشه قبلا يه بار شكست خوردم تو زندگي قبليم خيلي ميترسم

ميترسم از زندگي يا كسي كه آه و نفرين يكي ديگه پشت سرش باشه...

ببخشید ولی همچین آدم ذات خرابی مطمئن باش با یه دلیلی میخاد با تو ازدواج کنه. وضع مالیت خوبه؟

من نه عزيزم ولي وضع مالي خودش خوبه 

ميگه من عاشقت شدم و رفتاراشم نشون ميده 

ولي خيلي ميترسم بنظرت ادمي كه با اون دختر اونجوري رفتار كرده ذاتش عوض ميشه؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من نه عزيزم ولي وضع مالي خودش خوبه ميگه من عاشقت شدم و رفتاراشم نشون ميده ولي خيلي ميترسم بنظرت ادمي ...

نمیدونم ولی اگه از نفرین میترسی تو که وسط رابطشون نبودی که برات مشکلی پیش بیاد. اگه تقاصی ام باشه گردن خودشو میگیره

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
نمیدونم ولی اگه از نفرین میترسی تو که وسط رابطشون نبودی که برات مشکلی پیش بیاد. اگه تقاصی ام باشه گر ...

ميترسم دختره نفرين كنه و زندگي خوبي نداشته باشيم هر اتفاقي براي زندگي مشترك بيوفته منم اسيب ميبينم