2777
2789
عنوان

بعضی از ازدواجای سنتی ظلم به دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 33 پست

من از همین چیزای دوست پسر داشتن بدم میاد که طرفش نمیرم دختر و پسر عاشق میشن بعد تازه خونواده هاشون میفهمن و هم خونواده پسر ممکنه مخالفت کنن هم خونواده دختر و این جوونا شکست عشقی بخورن

همیشه هم مادر پسر نمیگه دختر فامیل رو بگیر پیش اومده مادر پسر یه دختر غریبه رو واسه پسرش خواسته چون به نظرش اون دختره بهتر بوده برای پسرش. پیش اومده خونواده دختر مخالفت کردن

خونواده ها یه چیزایی رو میفهمند که جوونا نمیفهمند ولی تو ازدواج سنتی از همون اولش هم نظر دختر و پسر معلوم میشه هم نظر خونواده هاشون عشقی هم پیش نمیاد قبل ازدواج که نرسند به هم شکست عشقی بخورن 

کاربری دست دو نفره

مزخرفن همچین خونواده های خود شیفته ای خیلییی متنفرم از ازدواجای سنتی که همش با زورهههه

الان اینجا هم که طرف از انتخاب مادرش شکست خورده و بار دوم خودش انتخاب کرده ببین خانواده پسر چجوری برخورد کردن

هیچ کمک مالی نکردن چون پسر خودش انتخاب کرده و هنوزم با عروس مشکل دارن صرفا بخاطر اینکه اناخاب اونا نبوده با اینکه پسر و عروسشون واقعا عاشق همن ولی رفتارای خانواده ها زندگی را زهر کرده برای عروس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج های سنتی هم همشون این جوری نیستن که اجباری و به زور خانواده باشند

تو ازدواج سنتی هم دختر و پسر میتونن تصمیم بگیرن و انتخاب کنن و اگه نخواستن جواب رد بدن 

کاربری دست دو نفره