2777
2789

دوست دارم بهشون بگم 

شما ک انقدررر پسر دوست بودین 

گوه خوردن من و ب دنیا آوردین 

هیچ پدر و مادری اندازه پدر مادر من ، من تحقیر م نکردن 

خدا لعنتتون کنه ک هرررروز تو آرزوی مرگ م میکنم 

۲۵ سالمه قسم میخورم یک روز خوش ندیدم 💔

سلام عزیزم خوبی؟ من بهت درخواست دادم میخاستم کمکت کنم هم راجب ازدواج هم راجب لاغری ک گفتی ازش مینالی من مدت زیادی بود هرچی کالری اضافی میکردم چاق نمیشدم کلی روش امتحان کردم از عطاری دارو بگیر یا شیرخشک و سرلاک مصرف کردم اما نشد ت معلمی قطعا خاستگار خواهی داشت دوست داشتی درخواستمو قبول کن باهم حرف بزنیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسییییی منم مثل توام حتی شرایط خانواوم بدتر از توعه

۲۱سالمه و تا الان هیچ خوشی ندیدم حتی عشق و عاشقی رو تجربه نکردم

تو معلمی اونجا موردای خوب معرفی نمیکنن؟من دانشجوام همه خواستگارام تا الان درپیت بودن

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

سلام عزیزم خوبی؟ من بهت درخواست دادم میخاستم کمکت کنم هم راجب ازدواج هم راجب لاغری ک گفتی ازش مینالی ...

سلام عزیزم 

من نی نی سایتم کلا قاطی کرده پیام میزارم یک ساعت بعد تازه منتشر میشه 

درست هم نمیکنن صدبار تگ کردم می نی یار و

اسییییی منم مثل توام حتی شرایط خانواوم بدتر از توعه۲۱سالمه و تا الان هیچ خوشی ندیدم حتی عشق و عاشقی ...

اره من ۴ تا خواستگار داشتم اومدن خونمون افتضاح بودن 

به دلم نمیشستن شغلشون خوب نبود قیافشون زشت و قد کوتاه بودن 

و صدجا رفته بودن خواستگاری 

انکار دیگه برا من بهتر از اینا نمیاد 

اره من ۴ تا خواستگار داشتم اومدن خونمون افتضاح بودن به دلم نمیشستن شغلشون خوب نبود قیافشون زشت و قد ...

ای بابا من امید دارم که رفتم کارورزی اونجا خواستگارای خوب پیدا بشه:/ امیدم و ناامید کردی که😂😂😂

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

ای بابا من امید دارم که رفتم کارورزی اونجا خواستگارای خوب پیدا بشه:/ امیدم و ناامید کردی که😂😂😂

بیست سالگی بهترین مورد و داشتم 

نمی‌دونم چرا ج رد دادم پشیمون شدم وحشتناک 

پنج ساله فکرم درگیرشه

بعد اون ب شدت بی کیفیت اومدن 

افسرده شدم 

خودم و دیگه لایق عشق نمی‌بینم 

بیست سالگی بهترین مورد و داشتم نمی‌دونم چرا ج رد دادم پشیمون شدم وحشتناک پنج ساله فکرم درگیرشهبعد او ...

ایشالا بهتر از اون میاد