2777
2789
عنوان

چرا پسرای ایرانی آنقدر چس ناله میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 40 پست
چون توی کشور ما معمولا پسرا بیشتر کار میکنن مسئولیت مالی خانواده گردن اونا میوفته خب طبیعیه بیشتر تح ...

اینم هست ولی پسرای ایرانی هم خوب یاد گرفتن چجوری مظلوم نمایی کنن 

دیگه بار سنگین روی دوش دختر و خانواده هم هست ولی آنقدر غر غر نمیکنن 

درخواست دوستی ممنوع ( ممنون از شعور شما )

تازه ما رسم داریم علاوه بر اینا جهاز هم میندازیم گردن داماد 😂ولی مهریه کم می‌گیریم آخه دیگه دلمون م ...

الهییییییی 😑

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینم هست ولی پسرای ایرانی هم خوب یاد گرفتن چجوری مظلوم نمایی کنن دیگه بار سنگین روی دوش دختر و خانو ...

من میدونم منظورت چیه 

چون خیلی پسر دیدم طرز فکرشون درباره ازدواج و دخترا وحشتناک بود 

ولی به نظرم این یکی که گرونی ها وحشتناکه حق دارن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب مسولیت زندگی با پسره همه چی از چشم مرد نگاه میکننجهیزیه هم باز با بابای دخترههمون مرد زندگیواقعا ...

درسته ولی آنقدر پسر های ایرانی این مدت غر غر کردن که من تصور میکردم هیچ خرجی گردن دختر و خانواده نیست 

همون دختر هم جهیزیه کم بیاره مورد حمله خانواده شوهر قرار میگیره 

درخواست دوستی ممنوع ( ممنون از شعور شما )

حالا ما چی بگیم ک رسممون اینه ک باید طلا ب عروس بدیم لباس گرانقیمت بدیم خرج عروسیم بدیم خرج خانواده ...

یکیشون شناسایی شد 😁

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من که اصلا برام مهم نیست فقط تحصیلات داشته باشه شاغل باشه ادم درستی باشه کافیه الکی بزرگش کردن

اتفاقا اینا به کنار اونایی که نه شغل درست و درمون دارن نه کار حسابی میان میگن دخترا پرتوقع هستن!!!!

حالا ما چی بگیم ک رسممون اینه ک باید طلا ب عروس بدیم لباس گرانقیمت بدیم خرج عروسیم بدیم خرج خانواده ...

جهیزیه نمیدن؟  اینجا هزینه عروسیم نصف نصفه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید
اتفاقا اینا به کنار اونایی که نه شغل درست و درمون دارن نه کار حسابی میان میگن دخترا پرتوقع هستن!!!!

دقیقا همش بهونست خودشون نمیخوان الکی حرف درمیارن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

چراینقدرازدواجوتواین شرایط سخت سخترش کردیم.جهازهای میلیاردی .خرجهای عروسی میلیاردی سیسمونیهای میلیاردی.طلاوجواهرات بیش ازحد.رسم ورسومات اضافع والکی

کاش بزرگترابجااین همه خرج تراشیدن یکم زیردست جون هاروبگیرن تازندگیشون سروسامون بگیره.ازاون طرف هم عروس دامادازخرجهای اضافه بگذرنوویکم سادترپسندتر بشن تااول زندگی کمرشون زیربارقرض ووام خم نشه.