2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه شکمت اندازه نه ماهه هاس

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 36 پست

سلام گلم خوبی مبارک باشه شکم نبند فشار به بحیه هات میاد منجر به باز شدن و عفونت میشه 

مزتب مایعات بخور و اینکه اگه شیرخودت رو میدی که خیلی زود شکمت چربیش اب میشه شیردهی چربی سوز بسیاز خوبیه 

و اینوه به مادر شوهرت بگو به مروز زمان شکم خودش میره داخل نیاز نیست ناراحت بشی یا دعوا راه بندازی به کاربرای دیگه توجه نکن که باید چطور رفتار کنی بامادر شوهرت حالا یه حرفی هم زد به دل نگیر شما 

تحرک شیردهی مرتب و تغذیه مفید خیلی کمک کنندست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونوقت با این روش از داخل چسبندگی میگیره عزیزم 🙂

کلا انگار به قصد کشت استارتر اونا رو نوشته 

مادرشوهر اسی یه حرف مفتی زد که زده باشه 

بعضیا عادت دارن به وراجی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
کلا انگار به قصد کشت استارتر اونا رو نوشته مادرشوهر اسی یه حرف مفتی زد که زده باشه بعضیا عادت دارن ب ...

وای دقیقا من نمی‌فهمم بعضیا چه توقعی دارن که مثلاً بعد زایمان سریع بیست کیلو کم کنی مگه میشه 

وای دقیقا من نمی‌فهمم بعضیا چه توقعی دارن که مثلاً بعد زایمان سریع بیست کیلو کم کنی مگه میشه

من مادرشوهرم روز بعد سزارین اومد خونمون بعد میگفت تو چرا اینقد ورم داری؟ بچه های من هیچکددم اینجوری نبودن😂

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

واس سزارین باید تحمل و صبر کنی بخیه ها خوب شن و ببعد ورزش های پس از زایمان روو شرکت کنی مجازی. یا حضوری و چربی اب کنی و گن ببندی

ولی اگ طبیعی بود راحت تر برمیگشت ب حالت اول و همون اول گن میشه بست، دیدم سزارینی. ها شکماشون بزرگتر میمونه و دیر اب میشه نسبت ب طبیعیا

دلیلش همین بخیه هاس 

پس باید صبور باشی و ورزشش کنی بعدا