2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرمو بفرستم پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 56 پست
هر دوتاشون برات یه اندازه مهم باشه عزیزم خیلی سخت نگیر ولی همیشه مواظبش باش ببین اصلا شاید بشه توی خ ...

نمی‌دونم خیلی دوست دارم بره پیش دبستانی تا ببینم چی پیش میاد

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴ سال و نیمه است

زوده که ۶ سالگی بفرست

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید
پس نیمه اولی هست وباید امسال پیش دبستانی بره ولی اگه برات سخت هست میتونی تابستان سال آینده بفرستیش

پسر منم ۹۹  ۹  ۲۹  هست کی باید بره ؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

من دوستم نفرستاد یسال بعد فرستاد ک دخترش بزرگ‌تر شد راحت تر باشه بقول خودش یسال دیر تر بفرستم دکتر ن ...

آخه سال دیگه مدرسه داره

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘

اگه بره نصف روز نيستش و وقتت ازاد هست واسه بچه اول ولي احتمال انتقال بيماري هم زياده

اگه نره تو خونه هست و بايد بتوني از پس دوتا بچه بربياي  و كمكي داشته باشي اولش 

من اگه بچه داشتم برام مهم نيود يكسال ديرتر بره مدرسه

لطفا توي اخرين تاپيكم نظرسنجي قصاص شركت كنيد

من اردیبهشت زایمانم هست و سال بعد سه تا بچه مدرسه‌ای دارم. کوچیکه باید پیش بره هرجور شده میفرستمش 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید