2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین

143 بازدید | 15 پست

از لحاظ روحی خوب نیستم، یعنی زندگیمون چشم خورد. شوهرم تکیه گاهم نیست. چند روز پیش مادرش دعوا راه انداخت باعث کتک کاری من و شوهرم شد. مادرش منو زد 

البته منم مادرشو زدم. برام عروسی نگرفته. گولم زد. نامادری هم داره. که همه دارن دخالت میکنند. الان پسره میگه خودت برای طلاق اقدام کن. میگه کلا باهات قهرم.

میگه هر وقت خونه نیستی کشیک میدم اون موقع میام.

یعنی داغون شدما.

خونه بدون اون بی صفاهست.

نامادریش از یه طرف دعوا راه میندازه

پدرش ازیه طرف یادش میده. مادرش هم اضافه شد.

فرهنگ مادرشو ببینید، بردمش فروشگاه لباس, دزدگیر لباسه افتاد زمین، مادرش با دزدگیر لی لی بازی کرد. فروشنده نزدیک بود دعوا بپا کنه. پسره میگه همینطور باید زندگی کنیم. هر وقت خونه نیستی من میام. دارم دیونه میشم اما برای اون اصلا مهم نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو هم جهازتو جمع کن الیته با حضور مامور. صورت جلسه کنه برات. برو خونه پدزت. نیاد از وسایلای تو استفاده کنه و کیف کنه. برو مهرتو بزار اجرا بگو طلااق نمیخوام فقط مهریمو میخوام.. عدم تمکین زد بکو یه خونه برام بخره با کل امکانات برمیگردم 

تو هم جهازتو جمع کن الیته با حضور مامور. صورت جلسه کنه برات. برو خونه پدزت. نیاد از وسایلای تو استفا ...

میگه من لیست جهیزیه رو امضا کردم نمیزارم وسایل بره بیرون 

تا اینکه بری استرداد جهیزیه کنی

نه. پدرش یه خانمو صیغه ۹۹ ساله کردهمادرش هم صیغه ۹۹ ساله رفته ازدواج کرد

قحطی اومده بود اینو انتخاب کردی همه چیزش ردفلگه از سرتا پا وخانواده وشغل ....

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟