2777
2789
عنوان

مامانا همه مون این تجربه رو داریم

429 بازدید | 40 پست

بچه من شیر خودمو میخوره وزنش نرماله مادرشوهرم و اطرافیان همش با بچه های دیگه مقایسه ش میکنن خیلی بهم زخم زبون میزنن خیلی اذیت میشم توروخدا یه چیزی بگید دلم آروم شه بهم میگن تو بچه تو عادت ندادی بره بغل همه فلانی بچه ش بغل همه می‌ره بچه م 7 ماهشه بغل غریبه ها نمیره مگه تقصیر منه

بچه من چون شیر خودمو میخوره زیاد میخوابه و بیشتر از یکی دو ساعت نمیتونه بیدار بمونه بعدش باید بخوابه حتما تا سر حال بشه همه بهم میگن چرا اینقدر بچه ت میخوابه اونا بچه هاشون شیر خشک میخورن خب کمتر میخوابن چون شیر مادر ملاتونین داره خواب آوره حالا کاری ندارم فقط دلم گرفته خسته شدم از زخم زبون میگن وای چقدر این بچه می‌خوابه وای چقدر فلانه وای چقدر لاغره 😔 خسته م فقط دلم گرفته بغض تو گلومه من عاشق بچه مم طاقت ندارم این همه مقایسه ش کنن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

همه مون زخم زبون میشنویم کاش درکمون کنن ولی سختیش اینجاست که همونایی که مقایسه میکنن خودشون بچه دارن و مادرن 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا بچه ۸ماهگی اوووج وابستگیش ب مادره....

معلومه بچه ۷ماهه نباید بغل همه بره.... 

بچتو اصلا مجبور نکن... و برات هم مهم نباشه... بگواین قسمتی از  رشد طبیعی روانی این بچه ست.... و من مجبورش نمیکنم... کم کم بعدنا از وابستگیش کم میشه و ب سمت استقلال میره و اونوقته که ... رفتارش با الان تغییر میکنه

به تخمت بگیر حرفاشونااونا برا ک لال نمیرن زر میزننوقتی اینارو میگن، بگو آخه اونا بچه های خوبین و بچه ...

مادرشوهرم پدرش فوت شده توی ختم باباش به من میگه نگاه کن بچه فلانی چقدر تپل و سفیده

اصلا بیا عکس بچه مو بذارم ببین این کجاش سیاهه

بیشتر ببینید
اصلا بچه ۸ماهگی اوووج وابستگیش ب مادره....معلومه بچه ۷ماهه نباید بغل همه بره.... بچتو اصلا مجبور نکن ...

دختردایی شوهرم معلمه همش سر کار بوده بچه شو شراکتی فامیل بزرگ کردن عادت داره بغل همه می‌ره اصلا بهونه مامانشو نمیگیره همش اونو میزنن تو سر من

بیشتر ببینید

منم خیلی سخت میگذره این روزا بهم بچه هام خیلی اذیت میکنن دیگه خسته شدم خدایا😔

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱

زيادى برات مهمه اگه برات مهم نباشه انگار بقيه هم ساكت ميشن

توروخدا بیا عکسشو بذارم بگو بچه من سیاهه آیا

بیشتر ببینید

مادرشدن یه مسیر پر از چالشه.... متاسفانه بقیه با نظرات متنوع و القا حس ناکافی بودن ب مادر این مسیر رو سخت میکنن...

اول از هرچیز باید تمرین صبر و ندیده گرفتن کنی‌...

هرچند توی این مسیر بخاطر تغییر پیش پیشانی مغز  خود ب خود هم حجم افکار منفی... و هم وسواس های فکری بیشتر میشه... اما سعی کن که... مسیر رو با وضوح ببینی و نزاری اونا معیار چیزیو تعیین کنن... اگر بچه ت از لحاظ علمی سالم و سلامته... فقط از این روزا و شیرین کارایشاش لذت ببر.... و اجازه نده بقیه اعصابتو دست کاری کنن...

مادرشدن یه مسیر پر از چالشه.... متاسفانه بقیه با نظرات متنوع و القا حس ناکافی بودن ب مادر این مسیر ر ...

ممنون عزیزم 🥺❤️ پسر من وزنش نرماله کاملا هم سالمه قدش ماشاالله از نمودار هم بالاتره ولی همش بهم طعنه میزنن میگن سبزه ست لاغره نمی‌دونم چرا یه روزایی پوستش تیره تر میشه 

بیشتر ببینید
دختردایی شوهرم معلمه همش سر کار بوده بچه شو شراکتی فامیل بزرگ کردن عادت داره بغل همه می‌ره اصلا بهون ...

خب عزیز من ... چند سال دیگه وقتی دیدی بچه ش چند تربیته شد ... اونوقت ب همه این حرفا میخندی....

سعی کن اول از هر چیز از سلامت عقلی و روانی کسایی ک نظر میدن مطمئن شی... بعد اجازه بدی رو تفکراتت تاثیر بزاره

خب عزیز من ... چند سال دیگه وقتی دیدی بچه ش چند تربیته شد ... اونوقت ب همه این حرفا میخندی....سعی کن ...

درسته گلم و اینکه بچه ای که با مادرش ارتباط عاطفی نداشته باشه و هرچقدر هم ازش دور باشه واسش مهم نباشه قطعا در آینده آسیب میبینه

بیشتر ببینید