2777
2789

میخوام امسال حداقل 5 درصدم شده بهتر از پارسال بشم

چه رفتاری اخلاقی چه تلاش و درس و اینده 

میخوام فضای مجازی رو تا چند مدت مطلقا صفر کنم 

کمتر عصبانی بشم 

مسئولیت پذیر تر باشم

و کارهامو روزانه انجام بدم یعنی مثلا فقط به امروز نگا کنم یه برنامه بچینم بعد بگم اگه انجامش دادم حداقل امروزم روز خوبی بود و خوب زندگی کردم 

و با ناامیدی در باره اینده ای که هنوز نرسیده روزمو خراب نکنم

شما پیشنهادی راهی حرفی چیزی دارید ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ده سال دو تا خط موازی هستیم هر دو لجباز

مادر منم همینطوره البته ده سالگی کاملا همپاش بودم ولی دوران بلوغ تقریبا ارتباطم صفر شد باهاش 

الان خیلی پشیمونم خیلی به حرفاش فکر میکنم و سعی میکنم درک کنم اما باز گاهی چون صبر ندارم ناراحتی پیش میاد 

مادر منم همینطوره البته ده سالگی کاملا همپاش بودم ولی دوران بلوغ تقریبا ارتباطم صفر شد باهاش الان خی ...

منم فکر کنم همین طور بشم 

البته به نظرم دختر عاقلی هستی ولی دختر من درس نخون پ تنبل هم هست اصلا مطابق انتظارتم نیست

مخصوصا من که فقط باید یکی رو پنجاه سال بشناسم وگرنه خیلیی سرد برخورد میکنم فکر میکنن من خوشم نمیاد ا ...

منم سردم با اون مشکلی ندارم باید رو خودم کار کنم سطح بالا رفتار کنم

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

منم فکر کنم همین طور بشم البته به نظرم دختر عاقلی هستی ولی دختر من درس نخون پ تنبل هم هست اصلا مطابق ...

پیشنهاد میکنم تا اینکه به بلوغ فکری نرسیده براش گوشی نخرید

من خیلی درسخون بودم ابتدایی البته گاهی اعتراض هم میکردم اما اخراش دیگه خودم خودجوش میخوندم و همینطور شبا بعد از مطالعه بیرون با بچه محلا بازی میکردیم و من همون دوران ششم تیزهوشان قبول شدم خلاصه خیلی خوب بود هم درس میخوندم هم مامان بابام راضی بودن هم سرگرمی خودمو داشتم با سالم ترین روش ممکن

حدس بزنید بعدش چیشد؟من رفتم مدرسه و هفتم کرونا اومد بابام برای اینکه من اذیت نشم برام گوشی خرید من بشدت درگیرش شدم حتی تو حیاطم نمیرفتم شبانه روز تو خونه بودم و با خانوادم حرف نمیزدم شده بودم یه ادم پر مدعایی که فکر میکرد همه چی میدونه ولی هیچی نبود نابود شدم رسما

تنها خوبیم این بود هیچ وقت درگیر پسرا نمیشدم و نشدم ولی حتی از نظر ظاهری هم اهمیتی نمیدادم به خودم 

نمیدونم چطور بابا مامانم تا اخرین لحظه که همین الانه پام وایسادن و حمایتم میکنن هنوز تا هنوزه الان بهتر شدم خیلیی نسبت به قبلم ولی باز باید خیلیییی برم جلو

مامان عزیز و بیچارمم الان بخاطر اینکه اروم شم بهم مبگه تو فقط درس نخوندی و خودتو ازار دادی وگرنه نه به من هیچ وقت بی احترامی کردی نه خلافی 

دلم میخواد یجوری چیده شه هم خودم خوشحال باشم هم اونا مثل گذشته اما چون اون مدت خیلی تنبل شدم الان یه مقدار سختمه