پیشنهاد میکنم تا اینکه به بلوغ فکری نرسیده براش گوشی نخرید
من خیلی درسخون بودم ابتدایی البته گاهی اعتراض هم میکردم اما اخراش دیگه خودم خودجوش میخوندم و همینطور شبا بعد از مطالعه بیرون با بچه محلا بازی میکردیم و من همون دوران ششم تیزهوشان قبول شدم خلاصه خیلی خوب بود هم درس میخوندم هم مامان بابام راضی بودن هم سرگرمی خودمو داشتم با سالم ترین روش ممکن
حدس بزنید بعدش چیشد؟من رفتم مدرسه و هفتم کرونا اومد بابام برای اینکه من اذیت نشم برام گوشی خرید من بشدت درگیرش شدم حتی تو حیاطم نمیرفتم شبانه روز تو خونه بودم و با خانوادم حرف نمیزدم شده بودم یه ادم پر مدعایی که فکر میکرد همه چی میدونه ولی هیچی نبود نابود شدم رسما
تنها خوبیم این بود هیچ وقت درگیر پسرا نمیشدم و نشدم ولی حتی از نظر ظاهری هم اهمیتی نمیدادم به خودم
نمیدونم چطور بابا مامانم تا اخرین لحظه که همین الانه پام وایسادن و حمایتم میکنن هنوز تا هنوزه الان بهتر شدم خیلیی نسبت به قبلم ولی باز باید خیلیییی برم جلو
مامان عزیز و بیچارمم الان بخاطر اینکه اروم شم بهم مبگه تو فقط درس نخوندی و خودتو ازار دادی وگرنه نه به من هیچ وقت بی احترامی کردی نه خلافی
دلم میخواد یجوری چیده شه هم خودم خوشحال باشم هم اونا مثل گذشته اما چون اون مدت خیلی تنبل شدم الان یه مقدار سختمه