2777
2789
عنوان

روماتیسم هم رفتم

203 بازدید | 27 پست

جدا از اینکه بخاطر حرص جوش خانواده شوهرم بهم بیماری  دادن، .

هر وقت ناراحتم میکردن معدم بهم می‌ریخت.

رفتم دکتر گفت از اعصابه ک معدت داغون شده اگه آدامه بدی ، روده  ریه  هم درگیر میشن.

ک شدن.

جدا از اینا واکسنی ک بزور خانواده شوهرم  زدم برای کرونا سال ۴۰۱ اولی رو ک زدم ۲ روز بعد رفتم بیمارستان  بهم گفتن ب بدن خودت حمله کرده و باعث عفونت شده، و التهاب بدنت .

من همونجا ۱ ماه بیمارستان بودم بخاطر همون واکسن.

تا سال ۴۰۲ تحت درمان بودم عفونت خیلی کمتر شد.خواستیم عروسی بگیریم ک نزاشتن خانواده شوهرم.

بعد مشکلات زیادی خانواده شوهرم برامون بوجود آوردند اذیتمون کردن باعث شد حرص و جوش بخورم ،فلج بشم یه گوشیه، الان یکساله نمیتونم راه برم..

دکتر گفته اعصابت رو ظعیف کردن دیگنمیتونی راه بری.

تشخیص دادن ک رباط و تاندون  پام و... پاره شده. و کمرم نخاعش ورم داره، گردنم هم زده بیرون دیسگش.

گفتن همش از استرس و ناراحتی.

بعد الان دکتر روماتولوژی هم رفتم، گفته عفونتی ک داشتی  د

درمان نشده  ولی درکنار استرس و ناراحتی ک داشتی تشدید شده وو ب بافت های بدنت حمله کرده باعث روماتیسم شده، .

ولی پارگی تاندون و رباط پات بخاطر اعصاب و ناراحتی ک بازم  بخاطر مشکلات زندگی اینجوری شدی.

گفت اعصابت رو آروم نگه دار.

گفتم نمیشه.

تواین سن کم خیلی بلا ها سرم آوردن.

خیلی خوبی کردم بدی دیدم.

دوسدارن نخورم بمیرم کلفتی کنم و...

اعتراض هم نکنم خسته هم نشم و...

الان نمیدونم چیکار کنم با این روماتیسم  و پارگی رباط و تاندون و کشکک زانوم و عفونت. 

کسی هست بتونه ج ازمایشم رو بخونه ببینه در چ حدی هست بیماریم؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ کس از فشار عصبی دچار پارگی تاندون و رباط نمیشهبرو دکتر داروی اعصاب بخور یه مدتورزش کن زیر نظر مر ...

نمیتونم ورزش کنم رو  ویلچرم یک ساله.

داروی اعصاب باید چ دکتری برم؟؟ تراپی یعنی فیزیو؟؟

نمیتونم ورزش کنم رو ویلچرم یک ساله. داروی اعصاب باید چ دکتری برم؟؟ تراپی یعنی فیزیو؟؟

روانپزشک باید بری

برو زیر نظر متخصص طب فیزیکی بهت ورزش هایی که مناسب شرایطت هست میده، شاید به کاردرمانی و فیزیوتراپی هم نیاز داضته باشی

تراپی یعنی زواندرمانی با روانشناس

روانپزشک باید بریبرو زیر نظر متخصص طب فیزیکی بهت ورزش هایی که مناسب شرایطت هست میده، شاید به کاردرما ...

روان شناس همون روان پزشکه؟.

فیزیوتراپی  ۸ ماه پیش ۴ جلسه رفتم خیلی دردم بهار شده بود، .

ولی دکتر روماتولوژی گقت نرو بزار التهاب بره بعد.

گفتم التهابم و ورم  و دردم با فیزیو خوب شده.

دکتر روماتولوژی جای دیگه رفتم گفتن التهاب با فیزیو میره، چرا گفت ادامه نده؟؟.

نمیدونم چیکارکنم

وروش چ مربی؟؟ دکتر؟ نمیتونم راه برم

عزیرم روماتیسم گرفتی بخاطر اعصابته روماتیسم بیماری بدی هس منم بعد زدن واکسن و استرس هایی ک داشتم اینجوری شدم اگر تهرانی برو پیش دکتر حسن اکبری و دکتر داوود توواینستا دارو روماتیسم از اون بگیر من گرفتم خوب بود