2777
2789
عنوان

نمیدونم برم باشگاه یا نه

65 بازدید | 8 پست

ایروبیک هست ۱۰۰ کیلوعم چندماه رفتم باشگاه حسابی وزن و سایز کم کردم کلی بخاطر زمستون و درس بچه ها نرفتم. حالا هوا گرمتر شده نمیدونم برم باشگاه یا نه 

از هوا سنگم بباره برو گلممنم تو سرما و گرما با علاقه میرم باشگاه چون حال روحیم خوب میشه

منم وفتی میرفتم حالم خیلی خوب بود غذامم رعابت میکردم . از وقتی کنار گذاشتم خیلی چابتر شدم و افسرده تر

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برو فیتنس

البته میگن اول یمدت برو پیلاتس بدنت اماده بشه چون وزنتون بالاست بعد برو فیتنس هم هوازی هست هم استقامتی

ایروبیک چون فقط هوازی هست فایده نداره عضلات و پوست بعدا شل و آویزون میشه

البته کنار همه ی اینا رژیم غذایی اصولی مهمتر از ورزشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید
برو فیتنسالبته میگن اول یمدت برو پیلاتس بدنت اماده بشه چون وزنتون بالاست بعد برو فیتنس هم هوازی هست ...

ممنون گلم فیتنس تم یه روز میونه پس هم فیتنس کار کنم یا هوازی?

ممنون گلم فیتنس تم یه روز میونه پس هم فیتنس کار کنم یا هوازی?

نه دیگه فیتنس ترکیب کاردیو یعنی همون هوازی و ورزشهای استقامتی هست کار با دمبل و هالتر و اینجور چیزها

خیلی بهتر از ایروبیکه که صرفا هوازیه

بله یک روز درمیونه

روزای بینش برای ریکاوری بدن هست

من خودم 85 بودم سه ماه قبل عید استارتشو زدم

مثلا از ما فیتنس تی آر ایکسه یعنی  بعضی اوقات با بندهای تی آر ایکسم کار میکنیم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید
نه دیگه فیتنس ترکیب کاردیو یعنی همون هوازی و ورزشهای استقامتی هست کار با دمبل و هالتر و اینجور چیزها ...

برای ماهم همینه گلم. میدونین کمی خجالت میکشم چاقشون منم فقط تقریبا . بنظرتون در کنارش چه کنم تاثیر بیشتری داشتع باشه

برای ماهم همینه گلم. میدونین کمی خجالت میکشم چاقشون منم فقط تقریبا . بنظرتون در کنارش چه کنم تاثیر ب ...

منم همینطورم وزن بالاشون منم

ولی اصلا خجالت نمیکشم

همینکه داری میری باشگاه باید به خودت افتخار کنی

اومدی که به اندام مناسب و هیکل عالی برسی دیگه

اگه عالی بودی که باشگاه نمیومدی

سعی کن ریزه خواری نکنی.برنج و نون با هم مصرف نکنی

یک روز درمیون برنج بخور و تعداد قاشق های برنجتو کم کم کم کنی یه قاشق یه قاشق بمرور

نون جو و غلات بخور بجای نون ساده

صبح ها اوتمیل یا یک مقدار کره ی بادوم زمینی با نون تست جو یا غلات بخوری تا سیری بیشتری بهت بده

از سینه ی مرغ بیشتر استفاده کن

بعد باشگاهت میتونی تخم مرغ آبپز مثلا یه تخم مرغ کامل و دوتا سفیده بخوری.خوراک لوبیا و قارچ.سینه یا فیله مرغ ابپز و گریل شده و سبزیجات آبپز استفاده کنی

مصرف سس مایونز شکر قند و همه ی تنقلات رو به حداقل برسون هرچی کمتر بهتر

غذاهای سرخ کردنی کمتر بخور

شبها قبل ساعت8 شامتو خورده باشی اگر باز گرسنت شد سیب یا هویج بخور

توی باشگاه حتما از دتاکس استفاده کن بجای اب معمولی

همینا فعلا به ذهنم رسید

راستی اگر بتونی هر روز پیاده روی هم داشته باشی عالیه یا لااقل یک روز درمیون نیم ساعت هم خوبه برای شروع

چون وزنتون بالاست ممکنه کمردرد و پادرد بگیرید

مکمل منیزیوم هم برای بعد باشگاه یا قبلش بخور برای گرفتگی عضلاتت عالیه البته دوره اش سه ماهه بینش وقفه بده بعد یکماه دوباره مصرف کن

بیشتر ببینید