2777
2789
عنوان

پارتنر داشتنو انتخاب میکنین یا سینگلی و ب چه دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 37 پست
سینگلم تا الان با هیچ پسری در ارتباط نبودم و درسم رو خوندم و روی مهارت های خودم کار کردم دوست ندارم ...

افرین

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچ کدوم همسر خوب .از دوستی متنفرم مجرد بودن هم تایه حدی خوبه

منظورم همون بود،یکی ک ب ازذواج ختم شه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

سیاست و مهارت رابطه بلد نیستم از اونورم ادمای عنتر گیرم میوفتن همیشه دیگه واویلا میشه قشنگ

وای منم

انقد عذاب کشیدم ک خدا خدا میکردم خودش بره

سینگلی 

یا پارتنر ادم حسابی

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

۴۵ ساله سینگلم حتی ۱ پارتنرم نداشتم.

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید
فعلاا تنهایی ولی اینکه آدم خوبی تو زندگیت باشه جذابه

الان ک اکثر رابطه ها مزخرفه و ب جدایی ختم میشه

فقط روح و روان ادم داغون میشهه