2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد منو پیاده کرد تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 152 پست
این نظر مادرشه. گفتم از دید خودش گفته. مثلا می‌خواسته نصیحت کنه. از روی نگرانی مادرانه. کسی به سرخاب ...

نظر اسی ی چی دیگست 

هیچ کسم حق نداره دخالت کنه چون زندگی خودشه 

من چیزای بیشتری برا افتخار کردن دارم

آرایش کردنمم ب تو ربطی نداره 

?Have I crossed the line

درسته حق با شماستحق بعدیتونم صحیح

آفرین. حالا برو مهمونی نذار نگرانتر بشه. آرایش هم توی خونه بکن بعد برو بیرون. اگه گفت جمع کن فقط بگو باشه مامان. دنیا که به آخر نمی‌رسه بذارید دل مامانها به بچه هاشون خوش باشه. مهمونی هم خوش بگذره.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی تحقیر کنندس واقعا من نمیتونم تحمل کنم و ببخشم اخه بچه ک نیسی غرور و شخصیت داری زده تو دهنت اونم ...

به مامانش گفته بروگمشو 

به نظرم کاملا حقش بوده دختر ۲۲ ساله باید خیلی مراعات کنه

پس رفتی کمک نکن با بقیه مشغول باش

نمیشه

خود پدربزرگم ۲۰ بار صدام میکنه و کار میگه تازه نصفشم خودمو غیب میکنم

الان بغض دارم اصن نمیخوام برم مهمونی از کتک متنفرم

یبار دیگه کتکم زد تا مدتها قهر کردم

اتفاقا مامان دوتا بچه ام. اولی بلوغ رو هم رد کرده و تا حالا از گل نازک تر به هم نگفتیم. مامان تو نبا ...

مامانش قبل زاییدن باید یاد میگرف چطور با بچه رفتار کنه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
به مامانت فحش دادی فقط زد تو دهنت و پیاده کرد؟ بچه من بود بعد پیاده کردنش با ماشین از روش رد میشدم. ...

خداروشکر خداشاهده!!!!!!

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

به مامانت فحش دادی فقط زد تو دهنت و پیاده کرد؟ بچه من بود بعد پیاده کردنش با ماشین از روش رد میشدم. ...

فحش دادن بچه کار درستی نیست ولی پدر و مادر هم نباید بچه هاشونو اینجوری خورد کنن همین حرفا و کتک ها میشه عقده

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

اسی‌‌..من خیلیییی دردا کشیدم از مامانم.. ک بگم چیا گف چیا کرد چی شد ینی مغزت میسوزه بخداا

کاری ک شاید ی دشمن ام نکرد باهام

اما تو روش در نیومدم

فقط بخاطر اینک اون بزرگتره و من نخواستم ی وقتی شرمنده خودم شم.

تو سری خور نیستماااا اتفاقا با هیشکی شوخی ندارم ولی مامانا حکایتشون فرق داره...درسته توام حق داری

ولی عزیزدلم ...سعی کن با ارامش برخورد کنی بحث جمع شه...منم از کتک بدم میاد..ولی مامانم ی جوری شکست منو ک حاضر بودم بخداا ۱۰۰۰تا تو دهنی بم میزد ی بار حرف نمیزد ...

اشتباه مادرت بود گفت بی حیا

توهم اشتباه کردی گفتی برو گمشو 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید