2777
2789

وای تو رو خدا دخترا انقدر خودتون رو خار نکنید یعنی چی یارو غد بود تو رو با دخترا مقایسه میکرد از اندام دخترها تعریف می‌کرد اصلا خودت باید میزدی دهنش مینداختیش بیرون بره گم شه این ادم نبود ناراحت چی هستی واقعا درکت نمیکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا اولا اینجوری نبود ...نمیدونم این آخرا چیشد یهو

از اول همین بود منتها اون روش رو بهت نشون نداده بود برو خدا رو شکر کن تموم شد وگرنه همش دعوا داشتین و بعید هم نبود تو زندگی بعت خیانت کنه.من نمیدونم نامزدت از اندام بقیه تعریف میکردی تو چطور نمیزدی دهنش از خونه بنددزیش بیرون انگشتر نامزدی هم پس یدی؟ انقدر منفعل نباشید

وای تو رو خدا دخترا انقدر خودتون رو خار نکنید یعنی چی یارو غد بود تو رو با دخترا مقایسه میکرد از اند ...

اصلا میگم اولا اینجوری نبود این آخرا رفتارش زمین تا آسمون فرق کرد و روی واقعیش رو ب منو خانوادم نشون داد خودم اصلا موندم..

از اول همین بود منتها اون روش رو بهت نشون نداده بود برو خدا رو شکر کن تموم شد وگرنه همش دعوا داشتین ...

اخه وقتی اعتراض میکردم، میگفت من دارم نظرمو میگم بهت، از این ب بعد پس دیگه نظرمو نمیگم. و میگفت دماغتو شبیه این کن، هیکلتو شبیه اون کن.. درحالیکه حالا تعریف ازخود نباشه، ولی کل فامیل ازم تعریف میکنن چه از لحاظ ظاهری ،و چه اخلاقی. ولی اون چشش دخترای دیگه رو میدید، یه بار‌ ساعت ۴صبح پاشدم براش غذا درست کردم ،برگشت بهم همون لحظه گفت چقدر بد درست کردی، خوشم‌ نمیاد از اینا، دارم با نوشابه پایین میبرم ووو... هرسریم اعتراض میکردم میگفت میخوام اصلاح کنی خودتو وو..

حتی یه پیام هم ندادیعنی این همه دوستت دارم،و عاشقتم اینا الکی بود؟ همینقدر دوستم داشت؟ خیلی راحت رفت ...

اگه دوستت داشت و عاشقت بود با دخترای دیگه مقایسه ات نمیکرد همین اول راهی اصلا ارزش دلتنگی نداره

خب‌من واقعا عاشقش بودم. فکر نمیکردم بزنه زیره همه‌چیز ب این سادگی...منو وابسته ی خودش کرد و بعدش یهو ...

اتفاقا دخترا جذب مردایی میشن که بهشون محل نمیذارند و هرجور دلشون میخ‌اد باهاشون رفتار میکنن و قلدری میکنن 

سعی کن تو از اون دخترا نباشی و واسه خودت ارزش قایل باشی

وا  تو دوران نامزدی تو رو با بقیه دخترا مقایسه کرده؟الان تو دلت واسش تنگ شده؟اون دلش پیش یکی دیگه بوده می خواسته با یه بهونه کلا بهم بزنه.آیا در کله مبارک شما چیزی به نام عقل وجود دارد؟؟؟؟افرین به مادرت اگه جای مامانت بودم وقتی جلوی من با دخترای دیگه مقایست می کرد تف میکردم به تمام هیکلش بی غیرت