2777
2789
عنوان

رفتار غیر قابل تحمل زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 78 پست

خوب لباس ندوزید چیکار به پول لباس بنده خدا دارید واقعا که

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رگه خواهر شوهریت گل کرده بیچاره زن داداشت😱🤣

الان    به نظر شما نتیجه خوبی اینه ؟

ما که هیچی نگفتیم بهش 

اگه رگه خواهر شوهری داشتیم همونجا می‌شستیم پهنش میکردیم .

سلام 😍

خب دوسندارن لباس بدوزید واسشون چه اجباریه الان🥲

خیاط هست فت و فراوون

بخان میدن خودشون...بعدم با اون لحن اخه؟! ن خدایی خودت بودی بدت نمیومد یکی بت اونجوری بگه 

عزیزم ناراحت نشو از من اما اگاهی لازمه بجای واکنش های متقابلانه و شروع یک جنگ عظیم بخاطر یه چیز بی ارزش

تو نطفته اتیشو خاموش کنید....

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

والا بهش حق میدم دوس داره پول بده اشغال بپوشه دوس نداره بدوزه چرا کسیو مجاب میکنید تازع انتقاد پذیر هم نیستید پس انجام ندید خیاطی برای ایشون 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

روزی س بار خاک با فرغون ها شیش ساعت یکبار بریزین رو سرش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
منظور از لباسای بیخود اینه که پول زیاد بابت لباس بده مثلا یه کت و شلوار شانتون خریده قشنگه به 3 توم ...

درسته عزیزم ولی شاید اون لطف شمارو به چشم دخالت میبینه..

تا وقتی خودش ازتون نخواسته براش کاری نکنید حتی اگرم خودش خواست براش نازکنید و بگید اگه وقت کردم باشه

اینطوری هم اون به چشم دخالت نمیبینه هم شما کارتون بی ارزش نمیشه

منظور از لباسای بیخود اینه که پول زیاد بابت لباس بده مثلا یه کت و شلوار شانتون خریده قشنگه به 3 توم ...

پارچش مفت در میاد؟ یا پول پارچش ۵۰۰ میشه؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

والا بهش حق میدم دوس داره پول بده اشغال بپوشه دوس نداره بدوزه چرا کسیو مجاب میکنید تازع انتقاد پذیر ...

کسی کاری نداره بهش .

تاحالا هم چیزی نگفتیم بهش 

اینا حرفایی  بود که مامانم.به آبجیم گفت 

تا حالا چیزی بهش نگفتیم 

من منظور حرفم این بود که  بلد نیست تشکر کنه  که آداب ی انسان بودنه .

سلام 😍

خب چ ربطی داره اخه خواهرشوهر منم خیاط ولی من دوس ندارم برام بدوزه حاضرم ده برابرش بیرون بدم بخرم ولی منتی روم نباشه اگه جلوش اینجوری گفتین و واقعا حق با اونه خیلیم عروس خوبیه ک هنوز میاد پیشتون هرکس دیگه باشه چارتا جواب میده میره پشت سرش نگاه نمیکنه

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

نه برای زنداداش و نه داداشتون چیزی ندوزید ، بذارید برن پول بدن بخرن ! کلا برای آدم مودی خیلی خودتون ...

ما هم حرفمون همینه 

اما مامانم اصرار داره شما دارید برای اینا کم لطفی میکنید .

سلام 😍