2777
2789
عنوان

رفتار غیر قابل تحمل زن داداشم

1449 بازدید | 78 پست

یه آدم فوق موجی 

اصلا  مشخص نیست خوبه بده 

یه ساعت خوبه میگه میخنده 

یه دفعه   میره تو خودش 

یه‌روز تو قیافه اس 

اصلا مشخص نیست اخلاق رفتارش 

بسیار زبون دار و پررو  همه چیو هم بلده فقط خودشو به اون راه میزنه .

امسال آبجیم اومده بود اول عید از تهران‌ 

مانتو عیدشو که دوخته بود نشون داد 

بعد مامانم برداشت گفت چه خوبه برا زنداداش تون هم بدوزید اینهمه گول نده به.لباسی بیخود 

آبجیم گفت ما از خداگونه کاری کنیم ( و درواقع.میکنه دستشو اصلا نگه نمیداره برا کسی ) ولی از موقعی که    فلانی رفتاراش اینجوریه آدم رغبت نمیکنه کاری انجام بده براش 

خلاصه با این وجود دو تا لباس برا داداشم دوخته بود 

زنداداشم اومد خداروشکر اخلاقش اوکی بود 

لباس داداشم رو داد پوشی خیلی قشنگ شده بود 

داداشم تشکر کرد ذوق کرد 

اما این خیز ندیده  یه  دستت درد نکنه از زبونش  درنیاورد ...

با فردا با پرگویی گفت   لباس دیگه  فلانی رو دوختی ؟

آبجیم گفت  نرسیدم امروز میدوزم  ( یه پارچه مامانم داده بود آبجیم بیاد بدوزه)

اون روز دوخت  لباسو 

امروز که خونه مامانم بودیم داد به داداشم 

همون اول کاری هنو نپوشیده 

برداشت گفت دکمه هلش زشته .

بعد که پوشید گفت 

گشاده 

آستینش بلنده ( مدل لباسش چون کشمیر ضخیمه باید یکم گشاد تر باشه  )

ما گفتیم نه همینجوری اوکیه. تنگ تر قشنگ نمیشه چون پارچه‌ اش ضخیمه 

اخرسرم گفت.اون لباس عیدش که خودمون گرفتیم قشنگ تره  بیشتر بهش میاد و رفت  و همین ....

به نظرتون جواب این مدل رفتارا چیه ....

سلام 😍

دوای دردش دو سه بار خوار شوور بازیه .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جوابش اینه که براش ندوزید 

خرجش مگه با شوهرش نیس؟ چرا نگرانید چقدر پول لباس میده؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید

خیلی پیامتون برام واضح نبود

ی جوری تایپ کردی نفهمیدم چی ب چیه

فقط اون جاش ک نوشتی خیرندیده تشکر نکرد

چرا باید تشکر کنه؟  مگ لباس برا داداشتون نبوده؟ 

خب خودش زبون داره تشکر مبکنه ایشون ک زبون شوهرش نیس

حابا خوبه اگ تشکر کنه ولی اگرم نکرد لباس خودش ک نبوده

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
والا اگه درمورد منم بگن براش لباس بدوزین که نره لباسای بیخود بگیره همین رفتارو میکنم!

منظور از لباسای بیخود اینه که پول زیاد بابت لباس بده 

مثلا یه کت و شلوار شانتون خریده قشنگه به 3 تومن 

خوب با 500 تومن آبجیم میتونه بدوزه 

منظورمو اینه 

سلام 😍

همه اشتباها از اینجا شروع شد : مامانم برداشت گفت چه خوبه برا زنداداش تون هم بدوزید این همه پول نده به لباسی بیخود 

چیکار دارین اخه آدم ایراد گیر بذارید خودش بره بخره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

والا اگه درمورد منم بگن براش لباس بدوزین که نره لباسای بیخود بگیره همین رفتارو میکنم!

جلوش فکر نکنم گفته باشن اگه جلوی روش بگن خب زنداداش حق داره ولی فک کنم منظورش تو خودشون بودن گفتن

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه