2777
2789
عنوان

خاله شوهرم فوت شده بابام نمیذاره برم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 58 پست

وااا دیگه وقتی عقد کردی یعنی زن شرعی اون آقا هستی

جشن عروسی فقط یک سوره 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا شما رسما و قانونا زن و شوهرید ، پسرعمم تازه نامزد کرده فعلا فقط صیغه خوندن پدرعروس تا الان هیچ دخ ...

بابای من موقع خرج کردن میگ شوهرته وظیفشو خرجتو بده ولی شب نباید بمونه فامیلاشم بمیرن به من ربطی نداره

میگ شما زنو شوهر نیستید موقع خرج کردن میشه زنشم موقع این چیزا نه

ولی به شوهرت نگو بابام اینجوری میگه. بعدا پشیمون میشی. یه بهونه دیگه بیار. به مادرشوهرت هم زنگ بزن تسلیت بگو و عذرخواهی کن. 

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
بیشتر ببینید
میگ شما عقدین زنو شوهر نیستین ولی همین موقع خرج کردن میگ شوهرته باید خرجت کنه

گفتم که سنتی اند

بهشون بگید پس خودتون هم پاشید بیایید برای مجلس اونا

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
حالا نری اتفاقی نمیفته، به نظرم بعنوان یه عروس جدید عجله نکن برای رفتن به جمع خانواده شوهر

بخدا گیج شدم نصفی میگن باید بری نصفی میگن نباید بری من خودم خیلی مردم دار هستم برای پرسه ی غریبه هم میرم ولی اینجا بابام نمیذاره برم

چه عجیبن نینی سایتیا من خالم چیزیش بشه نامزدم نیاد قیامت میکنم سرش🫤بعد خیلی راحت میگین نرو

شوهرم فامیلام مریض میشن میره بالاسرشون ولی به اون میرسه نه اصلا ما زنو شوهر نیستیم از نظر بابام

بخدا گیج شدم نصفی میگن باید بری نصفی میگن نباید بری من خودم خیلی مردم دار هستم برای پرسه ی غریبه هم ...

فقط به حرف پدرت گوش کن.تجربه اش بیشتره.راه دور فرق میکنه‌.ولی بهش بگو من تا زمانی که اینجام پول تو جیبی بدین🤭😆

...

مشکل بابات فقط راه دور رفتنته

یا خودش ببرتت یا با مادرت با ماشین شوهرت برو

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲