2777
2789

زیااااد حتی بالاتر

هم تو فامیل هم تو آشنایان و دوستان

زن نمیگیرن چه کنیم 😐

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پسرخاله شوهرم.یه دونه پسره بسکه پدرومادرش خوب وبدکردن تاحالامجرده بیچاره

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

ما پسر از ۳۲ ساله مجرد داریم تا ۴۳ ساله 

همشون هم رل یا دوست دختر ندارن که بگم سرشون گرمه 

به هر حال یه تصمیم گیری شخصی بوده که خودشون فعلا گرفتن 

همشون هم شاغل و اهل خلاف نیستن 

اره بالاترم دیدم.یکیشون وکیله یکیشون ارایشگره یکیشون قاضیه یکیشون معاون بانکه از ی سنی که بگذره پسرا سخت پسند‌میشنو دیگه زیربار ازدواج نمیرن.اینایی که گفتن همشون فوق پولدارن و‌اصلا تو خطزنو دوست دخترو اینا نیستن فقط کار

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید

آره داداش خودم ۳۸ سالشه،پسرعموم کارمند بانکه ۴۰ سالشه،اون یکی پسرعموم وکیله ۴۶سالشه،یه ده تایی داریم پسر بین ۲۶تا ۴۶ مجرد،میگن مگه دیوونه ایم ازدواج کنیم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

تو کوچمون سه تا داریم 

یک نفرم داداش دوستمه متولد ۶۶ 

یکی دیگم متولد ۶۶ میشناسم با پنج تا دوستاش مجردن داداششم ۴۵ سالشه ازدواج نکرده پول ندارن خونه جدا بگیرن و از پدر مادر جدا بشن چ برسه زن بگیرن همکارا خودمم ۴ تا پسر مجرد داریم ۳۲ ساله و ۳۶ ساله ان